Hop til indholdet.

Konfirmationsgave til ham

STÅL RETRO

Centurion Helium er en klassisk stålcykel med moderne aluminiumsudstyr.

kr. 4.499 - inkl. gavekort

CITYBIKE ALU

6Six-serien er for dig, der vil have en stilet sportscykel til hverdagsbrug og fritid.

kr. 5.999 - inkl. gavekort

CARBON CITY RACER

Carbon giver dig en mærkbar vægtbesparelse. Super hurtig motionscykel!

kr. 9.999 - inkl. gavekort

CARBON RACERCYKEL

Aero-performance racermaskine til alle sprint- og solokørselssituationer.

kr. 15.499 - inkl. gavekort

CARBON MOUNTAINBIKE

Scott Scale er en af de letteste hardtail Mountainbikes på markedet.

kr. 12.999 - inkl. gavekort

OMKRING KONFIRMATIONS GAVEKORTET!

Gavekortet kan efterfølgende kun benyttes af konfirmanden. Mindre dokumentation i form af bibel ;-), billede, slips eller butterfly skal fremvises når konfirmanden skal benytte gavekortet. Kort sagt - så gælder gavekortet kun for modtageren/konfirmanden.

Ønsker du at købe andre cykler en de afbillede som konfirmationsgave og få gavekort tilbudet - så kontakt os på tlf. 72301817 eller email megastore@cykelexperten.dk.

Konfirmationsgave til hende

STÅL RETRO

Centurion Helium er en klassisk stålcykel med moderne aluminiumsudstyr.

kr. 5.299 - inkl. gavekort

RETRO STIL

7 gears citybike i et klassisk design med masser af retro-stil.

kr. 5.699 - inkl. gavekort

CARBON CITY RACER

Lynhurtig super valg til dig konfirmanden der pendler og motionerer.

kr. 6.099 - inkl. gavekort

CARBON RACERCYKEL

Én gang Bianchi, altid Bianchi. italiensk kvalitet, design og håndværk.

kr. 8.999 - inkl. gavekort

CARBON MOUNTAINBIKE

Super elegant hardtail MTB designet til piger!

kr. 9.599 - inkl. gavekort

OMKRING KONFIRMATIONS GAVEKORTET!

Gavekortet kan efterfølgende kun benyttes af konfirmanden. Mindre dokumentation i form af bibel (😉), billede, slips eller butterfly skal fremvises når konfirmanden skal benytte gavekortet. Kort sagt - så gælder gavekortet kun for modtageren/konfirmanden.

Køber du cyklen over nettet, så angiv venligst i kommentarfeltet under bestilling, at der er tale om en konfirmationsgave.

Ønsker du at købe andre cykler en de afbillede som konfirmationsgave og få gavekort tilbudet - så kontakt os på tlf. 72301817 eller email megastore@cykelexperten.dk.

Hos Cykelexperten.dk har vi specielle tilbud og priser der gælder helt til jul, det er nemt at finde julegaven hos Cykelexperten.

Find nemt din nye cykel her mellem 5000 billige Cykler. Vi har cykler til alle ambitions-niveauer med rigtig gode priser. Derfor kan du være sikker på, hurtigt at finde et godt tilbud på en ny cykel her! Husk, du altid er velkommen til at prøvekøre vores cykler i butikken i Vanløse, inden du køber.

Det er voldsomt i MEGASTORE på Slotsherrensvej 103. 1500m2 fyldt med cykler fra gulv til loft, udsalg, rabatter og tilbud.

100 elcykler i butikken
1000 cykler totalt i butikken
5000 cykler på eget lager!

MEGASTORE i Vanløse holder åbent alle ugens dage, og juler hele måneden!
Lørdag fra 10-14
Søndag fra 10-14
Klik for åbningstider i jul – nytår

Konfirmation cykel

Hvad er konfirmation? Konfirmation er en kirkelig handling, som bekræfter dåben, og ses som en overgang, hvor man går fra barn til voksen – “man træder ind i de voksnes rækker”. Det er typisk unge mellem 12-15 år, der bliver konfirmeret – der er dog ingen øvre aldersgrænse for, hvornår man kan blive konfirmeret, og det sker, at voksne lader sig konfirmere. Der findes også en mere borgerlig konfirmation, der ikke involverer kirkelige handlinger, men markerer overgangen fra barn til voksen. Den kaldes nonfirmation.

Efter konfirmationen fejres de unge ofte ved blå mandag, hvor de går i byen.

Til en konfirmation, får konfirmanden typisk dyrere gaver end til jul og fødselsdag – derfor er cykler en af de konfirmationsgaver, der bliver givet mest af i denne begivenhed. Men det behøver ikke at være så dyrt igen – Cykelexperten sælger kvalitetscykler til fornuftige priser. Her kan du finde cykler i næsten alle kategorier – mountainbikes (MTB), racercykler, crosscykler og bare almindelig hverdagscykler.

I konfirmationsperioden kører Cykelexperten specialtilbud på udvalgte cykler, hvor man får et gavekort til en værdi af 1000 DKK med oveni købet – det vil sige konfirmanden, efter konfirmationen, kan bruge gavekortet i webshoppen eller i vores MEGASTORE i Vanløse. Det synes vi er en rigtig god idé, eftersom det kan være svært og eksempelvis vurdere hvilken cykelhjelm han/hun synes er flot.

Udfyld nedenstående formular, og så kontakter vi dig hurtigst muligt!
Du kan også ringe til os i hverdage mellem 10-17.30