Hop til indholdet.
Klara Sofie - dansk MTB-talent

Velkommen til min blog!

Hej, mit navn er Klara Sofie og jeg elsker at cykle! Jeg er en del af Team Danmark, som MTB-talent. .

Jeg nyder at bruge så meget af min fritid i sadlen som muligt og elsker at træne for at opnå mine mål!

Klara Sofie's instagram

Klara Sofie - dansk MTB-talent

Sponsoreret af

Cykelexperten.dk har valgt at sponsorere og hjælpe et ungt talent – Klara Sofie. Indtil nu er alle vores sponsorater tilfaldet klubber og racercykel talenter – men denne gang skulle det være en pige på MTB. Klara Sofie cykler mountainbike i DMK (Dansk Mountainbike Klub) – hvor vores egen chef også selv har slået sine folder.

Klara Sofie går i gymnasiet på første år og bruger størstedelen af sin tid på træning. Her under grifler hun selv llidt om sine bedrifter. Store som små 😉

Klara Sofie
Klara Sofie - MTB værksted
Klara Sofie - podium
Klara Sofie og venner

 

 • Shimano Liga Aalborg

  I weekenden kørte jeg tredje afdeling af årets Shimano liga, i Aalborg.

  Ruten var en typisk dræber, med en stor mængde højdemeter og en masse lækre nedkørsler.

  Jeg havde selv sat mine forventninger ned til min præstation, eftersom jeg har haft en mindre skade i skulderen efter et styrt til træning. Natten til løbet havde det regnet en her del og jeg vidste at ruten nok var ret så smattet

  Jeg fik en ret god start og køre egentlig et udemærket løb, styrtede en enkelt gang men var hurtigt oppe igen. Jeg kommer i mål 7 sekunder efter 1.pladsen, og jeg må indrømme at det da irritere mig lidt. Det var utroligt svært for mig at fornemme hvor langt jeg var bagud, og havde jeg vidst det, kunne jeg måske have hentet det… det kan man jo altid sige bagefter.

  Det blev til en anden plads og scorede mig altså også ind som nr.2 overall i den samlede liga. jeg skal i weekenden køre sidste afdeling og jeg ser frem til at slutte en helt aldeles fantastisk sæson af. Jeg vil kæmpe med alt jeg har for at gøre det ordenligt!

  Min yndlings Scott venter sig en mindre opdatering inden sæsonens sidste løb, i samarbejde med Amaton. Jeg har været så heldig at få mig et carbon hjulsæt, der formegentlig nok skal sætte lidt ekstra rul i cyklen!

  Mine lækre hvide Assos sokker, er ikke så hvide længere, og mine Assos Equipe bibs fik da også et dyb med i faldet… men det ser da bestemt cool ud;)

 • Tour De Vest

  I weekenden var min veninde Kirstine og jeg så heldige at få lov at stå til start ved landevejsløbet Tour De Vest, som Cykelexperten.dk´s sponsorryttere. 

  Hverken jeg eller Kirstine har prøvet kræfter med landevejsløb før så det skulle nok blive super spændende om det overhovedet er noget vi kan finde ud af. 

  Løbsstart fandt sted i Glostrup, hvor de havde lavet rutter af henholdsvis, 22 km, 68 km, 122 km, vi tilmeldte os ruten på 122 km. Vi blev sendt afsted, blandt 100 andre ryttere til start og, wow jeg har aldrig oplevet noget lignende! Konstant positionskamp i feltet. Så fedt og på mange måder mega uhyggeligt.

  Nå.. men den sjov varede så ikke særlig længe for allerede efter 20 km, havde jeg en punktering. Min veninde kirstine og jeg havde aftalt på forhånd at hvis én af os havde defekt den første halvdel af løbet, så stoppede vi sammen og ordnede det. Så vi kørte ind til siden og så alle dem vi havde glædet os til at konkurrere imod, køre væk foran os:(

  Regnen stod ned i stænger og vi forsøgte at få styr på det her slangeskifts-pis, og vi får punkteret vores reserveslange, i det vi glemmer at se efter sten. Efterfølgende finder vi ud af baghjul også er fladt…  kaos max!

  Men så kom vores redningsmænd, som sendt fra himmelen kørende i deres lille servicevogns bus. De gode Cykelexperten gutter for hjulpet os med vores fuck-ups, og får sendt de to uheldige piger afsted igen.  Kæmpe hjælp, for gud ved hvor lang tid det kunne haft taget os, hvis vi fortsat skulle stå med det selv.

  Vi kommer afsted igen, har dog set alle 122 km rytterne flyve forbi, så nu måtte vi bare gøre det til det sjov vi kunne finde ud af det. 

  Vi havde en super sjov dag og selvom det tog lidt en drejning og blev mere til en tur end et rent faktisk løb i feltet, var det en mega fed oplevelse og skal klart køres igen næste år. Tour De Vest kan varmt anbefales, super fedt event!

  Vi kørte løbet i vores super fede Cykelexperten Assos jerseys og i matchende Assos Equipe bukser

 • RaceDays Kolding - Sejr!!!

  Hvad kan jeg sige?!.. man kommer ikke sovende til kamp mod de her tøser og i weekenden blev hårdt arbejde opgjort. 

  Jeg vandt mit første UCI løb, efter mange timers hård træning og forberedelse i løbet af sommeren. Jeg har haft mange lyspunkter i løbet af sæsonen, men den her vil stå tydeligere for mig. 

  Fra startskuddet går, stikker rytter Freja Ringmann af og slår stort hul ned til mig og de andre ryttere. Jeg får hentet hende længere ind for hver omgang og jeg kan ind imellem se hende forude. Jeg har efterhånden sat resten af feltet og når endelig op til Freja, halvt inde på sidste omgang. Vi får afgjort sejren i opløbet og med bare 1 sekund køre jeg i mål som dagens hurtigste!

  Dagens sætning på repeat var “Always keep pushing!” og den bar i denne omgang frugt. Stor dag!

 • Sommertræning

  Vi er begyndt at forberede os på den sidste del af sæsonen og jeg bliver i øjeblikket tæsket igen en hel del hårdt arbejde i sadlen. Jeg brokker mig bestemt ikke for det foregår for det meste i forbindelse med godt selskab. Min træningsplan er i øjeblikket proppet med en masse timers træning og det har givet mig en masse mulighed for nogle gode timer på landevejen.  Jeg har for nyligt lavet et mindre samarbejde med Purepower, som holder mig godt kørende i den danske sommervarme.

  Næste mål i horisonten er RaceDays i Kolding om 10 dage

 • Tour de Danmark!

  Min veninde og jeg lavede tidligere i år en plan om at bikepacke rundt igennem Danmark. Iogmed vi har været på efterskole havde vi en masse gode overnatningsmuligheder i form af venner igennem Danmark. Vores mål var ikke så specifikt, men vi ville ihvertfald gerne til jylland. 

  Vi pakkede vore ultimative lightweight bikepacks, udelukkende bestående af en ekstra Jersey, energibarer og en stor røvfuld cykelslanger og så drog vi ellers afsted på de Danske landeveje. Vi kørte nogle lange træk hver dag, nogen længere end andre og nød ellers bare turen og omgivelserne stille og roligt. 

  Vores længste dag var 180 km og gik fra Sorø, nedenom sjælland forbi lolland, over langeland og sluttede så på fyn lidt udenfor svendborg. 

  Vores destinationer var følgende:

  København – Sorø, 85.km

  Sorø – Svendborg, 180.km

  Svendborg – Vejle, 144.km

  Vejle – Silkeborg, 105.km

  Silkeborg – Ebeltoft, 120.km

  Ebeltoft – Aalborg, 146.km

  Aalborg – Aarhus, 154.km

  Det var en super fed oplevelse og klart mere overskueligt og sjovt, end det måske kan se ud hvis man kun kigger tal… Det blev i alt til gode 935,7 km, på 7 dage

            

 • Sommer cykelhatte fra GripGrab

  Jeg har fået fornøjelsen af at nyde det danske sommervejr med disse skønne cykelhatte fra GripGrab. Jeg elsker at matche dem med mine cykelstrømper og så er de perfekte til at pifte cykeloutfittet lidt op.

 • DM XCO 2019

  I går blev året måske vigtigeste løb kørt i Næstved. Det var Danmarksmesterskaberne i MTB XCO, som dagen langt om længe var kommet til. Efter mange mange ugers forberedelse til lige netop dette løb, må jeg indrømme det var en stor lettelse løbet endelig skulle køres.

  Op til løbet er der for mit vedkommende gået mange nervøse timer til, primært fordi jeg så gerne ville gøre det godt og havde et kæmpe mål om at nå top. 3. Det har bestemt også fyldt meget i mit hovede at ruten i næstved er så mega udfordrende.  Den består primært af op- og nedkørsler, en masse hop og den berygtede “rockgarden i næstved”.

  Starten gik 11.36 og fik en mega fed start i front på startlooped, men tænkte det var smart ikke at forsøge at køre over evne fra start, så lagde mig lidt tilbage og lagde mig som 3’er i gruppen. Jeg forsøgte at holde nr.2’s hjul, men jeg var så nervøs og presset at jeg mistede fokus, så jeg begyndte at lave fejl og køre tingene anderledes end jeg have øvet. Sådan kan det jo let gå når man er nervøs og vil gøre det så godt som muligt. Jeg var i jorden et par gange pga. tabt fokus, men det var ikke noget der trak mig som sådan ned.

  Jeg kørte en sikker 3.plads hjem, med et stort hul ned til nr.4.

  Jeg skulle lige bearbejde oplevelsen med en del tekniske fejl, men er super stolt og tilfreds med min placering.

  Det er et stort mål og begivenhed for mig, for bare et halvt år siden føltes podiet som ude af rækkevidde, men nu at stå som 3. bedste dansker, føles som en kæmpe anerkendelse af mit hårde arbejde.

  At se fysisk at ens næsten urealistiske mål gå i opfyldelse er den største følelse jeg kunne ønske.

 • Race Days Vejle C1

  I weekenden gik turen til Vejle da der skulle køres “Vejle Race Days”. Racedays er en løbsserie af 2 løb, der er tænkt som at skulle supplere til de årlige Shimanoliga løb. Da løbet er et UCI løb var der også mulighed for at vinde point for internationale ryttere hvilket så også betød at der var folk udenfor Danmarks grænser der stillede til start.

  Det var første gang for mig at jeg skulle køre i Vejle, så vi var selvfølgelig ude og checke ruten ud dagen inden løbet. Ruten var ikke så teknisk, men super hård og ulidelig. En omgang var på omkring 6 km og 200h, så den var altså propfyldt med bakker.

  Vi var ret mange i U19 piger der stillede til start, og primært de samme som jeg normalt køre mod. Vi blev sendt afsted i samme start som Dame A, hvilket er ret fedt for så mærker man lidt en hårdere konkurrence og motivation. Jeg vil sige jeg kom godt fra start men øver mig virkelig på at få kæmpet mig længere frem i feltet inden vi rammer singletracket. Jeg kom ind og lå bag nr.2 og forsøgte så vidt muligt at holde hendes hjul så godt jeg kunne, men hun var klart stærkere end mig den dag. Så allerede efter omgang nr.1 lå jeg alene i en kamp om at hente et baghjul ind der var helt ude af syne. Det er super svært at holde motivationen og gejsten oppe når man ikke kan ane det man stræber efter forude…

  Jeg kom ind på en 3.plads, hvilket jeg bør være super tilfreds med, men det var jeg bare ikke i den her sammenhæng. Jeg følte virkelig jeg havde et super nederen løb og motivationen derude sejlede lidt.

  Men hey… det var stadig en 3.plads i den danske U19 elite. 

  Scott’en ruller stadig bedre end nogensinde før og den har endu ikke skuffet

 • På racer-tur i Nordsjælland

  Var igår på den skønneste racer-tur gennem det Nordsjællandske. Der er bestemt ingen tvivl om det ikke var den mest ideelle dag for raceren og vi ramte en hel del byger. Det var en god forberedelses til vores Danmarks tur vi er igang med at planlægge til sommer, vi satser dog på lidt bedre vejr til den tid.

  Turen gik langs strandvejen til helsingør og på landevejen tilbage til København. Min veninde og jeg havde et par punkteringer, og de sidste 50 km var bestemt nervepirrende, uden ekstra slanger som backup…

  Da vi kom hjem var jeg soaked fra top til tå, men vi nåede da 120 km på tælleren. Den perfekte måde at holde læseferie på!

  I øvrigt kan man da lige tjekke vores tur ud på Strava!

                    

 • Nye forårs handsker fra GripGrab

  Jeg har på mine seneste ture kørt lidt med nogle af de nye handsker fra GripGrab, og må sige jeg er meget imponeret. Jeg synes pasformen sidder super godt og jeg er helt vild med deres InsideGrip teknologi, som jeg synes er så godt gennemtænkt.

  På min racertur kørte jeg med ‘Racing‘ deres XC handske. Den er lavet i et mesh materiale på håndryggen, som jeg tænker bliver perfekt til de varme sommerdage.

  På min MTB tur tidligere idag kørte jeg med dame handsken Womens Shark, som er specifikt lavet til en damehånd og de sidder virkelig perfekt til

  På begge handsker er håndfladen lavet i et ruskindslignende materiale, hvilket jeg er kæmpe fan af og  jeg synes det giver et super godt grip

  Super glad for mine nye handsker til sæsonen!

                           

NEM CYKEL

E-PAKKENMed Cykelexperten.dk’s NEM-CYKEL PAKKE får du ALT inkluderet for et lille om måneden!

Så slipper du for at bekymre dig om pludselige udgifter – service, reparationer og reservedele* er inkluderet i E-PAKKEN.

Det vil altså sige, at du kvit og frit kan komme forbi værkstedet i forbindelse ved eksempelvis:

– Serviceeftersyn
– Skift af slange ved punktering
– Skift af dæk, kæde, klinge, tandhjul og bremseklodser
– Justering af gear og bremser
– Generel justering og smøring af cykel

Cykelexperten.dk E-PAKKE kan tilkøbes både online og i vores Megastore i Vanløse, men skal være tilvalgt indenfor to måneder fra købsdato. Eksempelvis i forbindelse med dit første, gratis eftersyn.

E-PAKKEN tilbydes kun på udvalgte modeller (elcykler med indvendige gear).

 

FAQ

Hvor ofte kan jeg få min cykel serviceret?
I alle aftalens 40 måneder kan du få din cykel serviceret så ofte du ønsker. Vi indkalder desuden til et større garantieftersyn én gang årligt.

Kan E-pakken tilkøbes senere?
Ja. E-pakken kan tilkøbes i de første 2 måneder efter køb af cykel.

Gælder E-pakken i hele Danmark?
Du kan sagtens tilkøbe E-pakken selvom du bor i Jylland. Reparationer, justeringer og service, skal dog varetages i Cykelexperten.dk Megastore i Vanløse.

Kan jeg tilkøbe E-pakken på alle cykler?
Nej. E-pakken kan kun benyttes på udvalgte elcykler. Du kan her på siden se, nøjagtig hvilke cykler der kan købes med E-pakken.

Hvad sker der med E-pakken, hvis min cykel bliver stjålet?
E-pakken fortsætter hvis din cykel bliver stjålet eller af anden grund skal udskiftes. Pakken videreføres kun på cykler købt hos Cykelexperten.dk.

Det med småt?
Læs mere om E-PAKKEN her

E-PAKKEN

E-PAKKENMed Cykelexperten.dk’s E-PAKKE slipper du for at bekymre dig om pludselige udgifter – service, reparationer og reservedele* er inkluderet i E-PAKKEN.

Det vil altså sige, at du kvit og frit kan komme forbi værkstedet i forbindelse ved eksempelvis:

– Serviceeftersyn
– Skift af slange ved punktering
– Skift af dæk, kæde, klinge, tandhjul og bremseklodser
– Justering af gear og bremser
– Generel justering og smøring af cykel

Cykelexperten.dk E-PAKKE kan tilkøbes både online og i vores Megastore i Vanløse, men skal være tilvalgt indenfor to måneder fra købsdato. Eksempelvis i forbindelse med dit første, gratis eftersyn.

E-PAKKEN tilbydes kun på udvalgte modeller (elcykler med indvendige gear).

 

FAQ

Hvor ofte kan jeg få min cykel serviceret?
I alle aftalens 40 måneder kan du få din cykel serviceret så ofte du ønsker. Vi indkalder desuden til et større garantieftersyn én gang årligt.

Kan E-pakken tilkøbes senere?
Ja. E-pakken kan tilkøbes i de første 2 måneder efter køb af cykel.

Gælder E-pakken i hele Danmark?
Du kan sagtens tilkøbe E-pakken selvom du bor i Jylland. Reparationer, justeringer og service, skal dog varetages i Cykelexperten.dk Megastore i Vanløse.

Kan jeg tilkøbe E-pakken på alle cykler?
Nej. E-pakken kan kun benyttes på udvalgte elcykler. Du kan her på siden se, nøjagtig hvilke cykler der kan købes med E-pakken.

Hvad sker der med E-pakken, hvis min cykel bliver stjålet?
E-pakken fortsætter hvis din cykel bliver stjålet eller af anden grund skal udskiftes. Pakken videreføres kun på cykler købt hos Cykelexperten.dk.

Det med småt?
Læs mere om E-PAKKEN her

NEM-SERVICE

E-pakkenFå din cykel serviceret når du vil, i 6 år fra købsdato. Med Cykelexperten.dk Nem-Service står vi løbende for justering og smøring af din cykel, mod et engangsbeløb på 299,-Vores eneste krav er, at du sideløbende følger vores 6-års serviceaftale.

For elcykler er prisen på Nem-Service 499,-

Cykelexperten.dk Nem-Service kan tilkøbes både i butikken og gennem vores online webshop.

Vælg nedenfor hvilken NEM-SERVICE pakke du ønsker

 

FAQ

Hvor ofte kan jeg benytte Nem-Service?
Lige når du har lyst. Du møder blot op i Megastore i Vanløse med din cykel.

Min cykel er blevet stjålet, hvad gør jeg?
Du kan videreføre Nem-Service til en ny cykel, lige så mange gange du ønsker – både hvis din gamle cykel er blevet stjålet eller solgt. Din nye cykel skal dog være købt hos Cykelexperten.dk.

Man kan kun benytte Nem-Service på én cykel ad gangen.

Hvor længe kan Nem-Service benyttes?
Nem-Service er gældende i 6 år fra købsdato.

Hvor længe skal jeg vente, på at få min cykel serviceret?
Ventetiden kan variere på Nem-Service. I nogle perioder kan vi klare et service på dagen, i de travleste måneder kan der forekomme længere ventetid.

 

Se også vores side om NEM-SERVICE 

Udfyld nedenstående formular, og så kontakter vi dig hurtigst muligt!
Du kan også ringe til os i hverdage mellem 10-17.30