30% Tilbud

Kildemoes Urban YOB 7g Herre Grøn RB - KAMPAGNE

5.999 DKK 4.199 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Denne cykel er til dig der mangler en god solid hverdagscykel, hvor komfort og minimal vedligeholdelse er vigtigt. Den er til dig som vil have en cykel der sikkert og pålideligt kan fragte dig fra A til B uden besvær i myldretid såvel som i weekenderne. Cykel kommer med støtteben og skærme, og vi kan montere den med lygter, lås og bagagebærer til kampagne pris. Se YOB udstyrsmodellerne her!

Ryd

Vi kan på denne cykel montere følgende udstyr til Kampagne Pris:
-Reelight For/Baglygte + Lås + Bagagebærer til kr. 899,-

Stel: Aluminium.
Gear: 7 indvendige Shimano Nexus.
Bremser: Shimano IM31 rullebremser for og bag.
Dæk: X3 700Cx25.

Andet: Støtteben og aluskærme.

Denne cykel er til dig der mangler en god solid hverdagscykel, hvor komfort og minimal vedligeholdelse er vigtigt. Den er til dig som vil have en cykel der sikkert og pålideligt kan fragte dig fra A til B uden besvær i myldretid såvel som i weekenderne.

Master Cykelstørrelse & Master Farve

, ,

CX Gear Antal

CX Cykel Farver (Pick)

CX Bremsetype

CX Diverse Rest Varianter

Reelight + Lås (kr. 599,-), Reelight + Lås + Bagagebærer (kr. 899,-), Standard

CX Geartype

CX Steltype

Du kunne også være interesseret i...