15.6% Tilbud

Kildemoes Urban Graceful 7g Dame Hvid Fodbremse - KAMPAGNE

6.399 DKK 5.399 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Denne cykel er til dig der mangler en god solid hverdagscykel, hvor komfort og minimal vedligeholdelse er vigtigt. Den er til dig som vil have en cykel der sikkert og pålideligt kan fragte dig fra A til B uden besvær i myldretid såvel som i weekenderne. Denne model kommer med kurv og justerbar frempind så du kan sætte styret til din foretrukne kørestilling.

Ryd
Varenummer (SKU): Kildemoes_Urban_Graceful_7g_Dame_Hvid_Fodbremse_2016 Varekategorier: , , Tag: Brand:

Stel: Aluminium.
Gear: 7 indvendige Shimano Nexus..
Bremser: Fodbremse bag og V-bremse for.
Dæk: X3 m/refleks 700Cx28.
Andet: Lås, støtteben, aluskærme, kædeskærm, batteribaglygte, bagagebærer, justerbar frempind, farvede fælge og antik-kurv.

Denne model kommer med kurv og justerbar frempind så du kan sætte styret til din foretrukne kørestilling.

Master Cykelstørrelse & Master Farve

, ,

CX Steltype

Du kunne også være interesseret i...