30.8% Tilbud

Kildemoes Urban Graceful 7g Dame Gul 2017

6.499 DKK 4.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Smart og moderne damecykel i kraftigt design og flotte detaljer. Denne model kommer med kurv og justerbar frempind så du kan sætte styret til din foretrukne kørestilling. Cyklen er udstyret med lås og støtteben og er i den kendte Kildemoes kvalitet så du har denne cykel i år, måske generationer frem.

Ryd

Denne cykel er til dig der mangler en god solid hverdagscykel, hvor komfort og minimal vedligeholdelse er vigtigt. Den er til dig som vil have en cykel der sikkert og pålideligt kan fragte dig fra A til B uden besvær i myldretid såvel som i weekenderne.

SteltypeAluminium
Gear7 Gears Shimano Nexus
ForbremseV-Bremse
BagbremseFodbremse
Dæk/FælgeX5 dæk brune m/refleks 700Cx35.
Særligt udstyrLås, støtteben, bagagebærer, kurv batteribaglygte.
Yderligere Specifikationer:

 

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype

,

CX Cykelstørrelser

, ,

CX Farver

Ocher Yellow Matt