Kildemoes Street Flow 7g Herre 2019 - blå

5.799 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Street Flow er en solid hverdagscykel, som er fuldt udstyret med fodbremse, bagagebærer, lås og støtteben. Den let oprette kørestilling er behagelig i hverdagens travlhed, men også til en tur på landet.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Brand:

Denne cykel er i citybike i design og har et klassisk moderne look. Vælg den frem for Logic Sport og Logic Flow hvis du er til lidt bredere dæk og mere udstyr! Kildemoes Street Casual er en ny serie for 2018 fra Kildemoes.

Steltype Aluminium
Gear 7 Gears Shimano Nexus
Forbremse V-Bremse
Bagbremse Fodbremse
Dæk/Fælge 700Cx28 – X3 dæk sorte m/refleks
Særligt udstyr Lås, Støtteben, Bagagebærer.
Yderligere Specifikationer:
CX Gear Antal

CX Cykel Farver (Pick)

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX Farver

Dark Blue Matt

CX Bremsetype

,

CX Årgang

CX Cykel Modeller

CX Dame el Herre

CX Geartype

CX Steltype

Du kunne også være interesseret i...