14%

Kildemoes Logic Sport 7g Herre 2019 - Kobber

6.499 DKK 5.589 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Herrecykel med indvendige gear der får dig hurtigt gennem byen. På Kildemoes LOGIC-cyklerne har du en fremadrettet siddestilling så du kører hurtigere, og belastningen af ryg, skuldre og nakke under kørslen reduceres. De smalle dæk er udstyret med punkteringshæmmende indlæg.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Brand:

I LOGIC-serien kan du vælge mellem LOGIC FLOW og LOGIC SPORT. Der er flere kombinationer mellem både indvendige og udvendige gear, og forskellige bremsetyper som rullebremser, V-bremser eller skivebremser. Generelt er cykler med indvendige gear og rullebremser tungere end udvendige gear og V-bremser, men til gengæld mindskes behovet for vedligeholdelse.

Steltype Aluminium
Gear 7 Gears Shimano Claris
Forbremse Rullebremse
Bagbremse Rullebremse
Dæk/Fælge X3 dæk 700×28 sorte m/refleks
Særligt udstyr Skærme
Yderligere Specifikationer:
CX Gear Antal

CX Cykel Farver (Pick)

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX Farver

Cobber Matt

CX Bremsetype

CX Geartype

CX Steltype

Du kunne også være interesseret i...