50% Tilbud

Kildemoes Intruder FatBike 7g Dreng 20" - KAMPAGNE

3.999 DKK 1.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Mountainbike til de unge fartdjævle med letvægtsstel. Med MEGET brede dæk der gør at cyklen kan køre på nærmest alt, og den ruller alligevel med en utrolig lethed! Sne, sand, mudder kaster du bare efter denne cykel!  Passer god til en knægt på 6-8 år.

Vi anbefaler til denne cykel: Abus Bordo Lås, SKS Fatbike Skærmsæt, Bagstage Støtteben.

Ryd

OMKRING EKSTRA UDSTYR: En FatBike er ikke velegnet til at få monteret normale skærme og ringlås desværre. Der bør benyttes godkendt kædelås, f.eks. Abus Ionus eller Bordo istedet og en MTB bagskærm og skærmsæt fra f.eks. SKS.

Bemærk at der kan forekomme små ridser på cyklen, men det er uden betydning som sådan i forhold til hele looket.

Steltype Aluminium
Gear 7 udvendige gear
Forbremse Skivebremse
Bagbremse Skivebremse
Dæk/Fælge
Særligt udstyr
Yderligere Specifikationer:
CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype

CX Børnecykel Størrelser

CX Geartype

Du kunne også være interesseret i...