24.7% Tilbud

Kildemoes E-Going Street EL 8g Herre 2017

14.999 DKK 11.299 DKK

100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.Kildemoes TestcenterVi er certificeret Kildemoes ELCykel TESTCENTER. Kom og se alle EGOING modeller i vores MEGASTORE i Vanløse. Du har mulighed for at se, prøve og låne. Vi har samtlige modeller i udstilling! Gå til Kildemoes ELCykel Testcenter.

Simpel og hurtig Herre ELCykel fra Kildemoes i EGoing familien med udvendige gear. Egner sig til bykørsel og de længere ture med lidt mere fart. Motoren er elegant indbygget i forhjulet, og giver ekstra meget hjælp, når der er modvind eller ved start i lyskryds. Sportssadlen, den lette kædeskærm og det næsten lige styr understreger cyklens lette udtryk, mens den fornuftige dækbredde giver en behagelig køreoplevelse.

Ryd

Kildemoes ELCykel TestcenterØnsker du at mærke motorhjælpen ekstra meget, eller har du ikke så mange kræfter at træde til med, er EGOING med frontmotor det rigtige valg.

Motoren på 250W er diskret placeret i forhjulet. Hjælpen starter efter en
halv omgang på pedaler. Når du stopper med at træde i pedalerne, eller når du opnår en fart på 25 km/t (niveau 3), slår motoren fra, hvilket loven foreskriver (i niveau 1 slår motoren fra ved ca. 15 km/t og ved ca. 20 km/t i niveau 2). Dette sker automatisk under kørslen ved hjælp af en sensor i kranken. Cyklen kan køres, uden at motoren er aktiveret – så fungerer den blot som en almindelig cykel.

Hvorfor Kildemoes Street EL-Cykel?
Med Egoing Street 768 får du en let cykel, som med de udvendige gear giver dig optimal udnyttelse af dine kræfter. Motoren er elegant indbygget i forhjulet, og giver ekstra meget hjælp, når der er modvind eller ved start i lyskryds. Sportssadlen, det lette kranksæt og det næsten lige styr understreger cyklens lette udtryk, mens den fornuftige dækbredde giver en behagelig køreoplevelse. Skærme og aluminiumbagagebærer er indfarvede i stellets farve og er med til at fuldende det klassiske design. Via LCD displayet styres motorens 3 hjælpeniveauer samt kraftig eller blød opstart. Walk Assist funktionen betjenes også på panelet og hjælper til, når du skal trække cyklen over vejen. De fastmonterede lygter tænder og slukker automatisk, eller styres manuelt på betjeningspanelet efter behov. Cyklen er udstyret med et 11 Ah batteri med ca. 115 km rækkevidde. Det er muligt at tilkøbe batterier med kortere eller længere rækkevidde, hvis det passer bedre til dit behov. Batteriet fås i 3 varianter der giver fra 75 til 150km rækkevidde så du kan få den størrelse, der passer bedst til dit behov.

Steltype Aluminium
Forgaffel Buet Stål
Gear 8 Gear – Shimano Udvendig Claris
Motor

Egoing Frontmotor 250w m/moment 38 nm. 35 hjælpeniveauer.

Rækkevidde Op til 75km på standard batteri
Batteri 316 W / 36 V / 8.8 Ah (Bagagebærer)
(større batteri på 396 W / 36 V 11 Ah og 522 W / 36 V / 14.5 Ah kan tilkøbes)
Forbremse Rullebremse
Bagbremse Rullebremse
Fælge/Dæk 700×35 CST X5 X-Pedium Safe+ e-bike Sorte
Yderligere Specifikationer: Integreret forlygte og batteribaglygte, LCD-Display m/betjeningspanel, lås, støtteben.
CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

CX El-Motor Mærke

CX Batteristørrelse

, ,

CX Farver

Warm Grey Matt

CX Motortype

CX Lagerstatus