12.5% Tilbud

Kildemoes E-Going Qharma EL 7g Dame 2017

15.999 DKK 13.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK?BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk.100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.Kildemoes TestcenterVi er certificeret Kildemoes ELCykel TESTCENTER. Kom og se alle EGOING modeller i vores MEGASTORE i Vanløse. Du har mulighed for at se, prøve og låne. Vi har samtlige modeller i udstilling! Gå til Kildemoes ELCykel Testcenter.

Dame ELCykel i frækt design med trælad. Flotte indfarvede detaljer. Ja, der er god karma her. Klassisk design med et kraftigt udtryk. Qharma er med fodbremse og v-bremse og kommer med masser af udstyr såsom kurv, lås, støtteben, automatisk for og baglygte.

Ryd

Ønsker du at mærke motorhjælpen ekstra meget, eller har du ikke så mange kræfter at træde til med, er EGOING med frontmotor det rigtige valg.

Motoren på 250W er diskret placeret i forhjulet. Hjælpen starter efter en
halv omgang på pedaler. Når du stopper med at træde i pedalerne, eller når du opnår en fart på 25 km/t (niveau 3), slår motoren fra, hvilket loven foreskriver (i niveau 1 slår motoren fra ved ca. 15 km/t og ved ca. 20 km/t i niveau 2). Dette sker automatisk under kørslen ved hjælp af en sensor i kranken. Cyklen kan køres, uden at motoren er aktiveret – så fungerer den blot som en almindelig cykel.

Hvorfor Kildemoes Qharma EL-Cykel?
Med Egoing Qharma 607 kan du styre gennem byen i din helt egen stil på brede behagelige dæk og i opret kørestilling. Frempinden på styret kan justeres så det passer præcist til dig. Styrlåsen holder forhjulet i fast position ved parkering, så vælter cyklen ikke så let. Den special-designede kædeskærm og og aluminiumskærmene er lakerede i stellets farve. Via LCD-displayet kan du følge med i forskellige informationer under kørsel. Du betjener cyklen ved hjælp af betjeningspanelet, hvor du f.eks. styrer hjælpeniveauer – 3 forskellige, samt vælger Walk-assist funktionen, hvis du skal trække din cykel over vejen. De fastmonterede lygter tænder og slukker automatisk. Hvis du ønsker, kan du også styre dem manuelt på betjeningspanelet. Du kan tilkøbe batterier med enten kortere eller længere rækkevidde, hvis du har behov for det.

Steltype Aluminium
Forgaffel Stål
Gear 7 Gear – Shimano Nexus Indvendig
Motor

Egoing Frontmotor 250w m/moment 38 nm. 35 hjælpeniveauer.

Rækkevidde Op til 75km på standard batteri
Batteri 316 W / 36 V / 8.8 Ah (Bagagebærer)
(større batteri på 396 W / 36 V 11 Ah og 522 W / 36 V / 14.5 Ah kan tilkøbes)
Forbremse V-Bremse
Bagbremse Fodbremse
Fælge/Dæk 700×38 X5 X-Pedium Safe+ e-bike Brune.
Yderligere Specifikationer: Integreret forlygte og batteribaglygte, LCD-Display m/betjeningspanel, frontlad, lås, støtteben.
CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype

,

CX Cykelstørrelser

,

CX El-Motor Mærke

CX Batteristørrelse

, ,

CX Farver

Purple Matt

CX Motortype