24.7% Tilbud

Kildemoes E-Going City Urban EL 7g Dame Misty Blue 2017

14.999 DKK 11.299 DKK

100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.Kildemoes TestcenterVi er certificeret Kildemoes ELCykel TESTCENTER. Kom og se alle EGOING modeller i vores MEGASTORE i Vanløse. Du har mulighed for at se, prøve og låne. Vi har samtlige modeller i udstilling! Gå til Kildemoes ELCykel Testcenter.

Dame Elcykel fra Kildemoes i gennemført design er med stilsikre detaljer, der understreger det nostalgiske udtryk kombineret med en mere enkel stelgeometri. Cyklens fastmonterede frontkurv er ekstra stor. Cyklen er med frontmotor på 250W og med rullebremse. Her har du en elegant elcykel med lav vedligeholdelse. Har 3 hjælpeniveauer og kan anbefales til dig der har meget få kræfter at træde med. Cyklen har baglygte og forlygte, lås, bagagebærer og kurv.
Ryd

Ønsker du at mærke motorhjælpen ekstra meget, eller har du ikke så mange kræfter at træde til med, er EGOING med frontmotor det rigtige valg. Den lille ekstra detalje med læderbåndet på overrøret er desuden aftageligt og kan bruges som bukseklemme.

Motoren på 250W er diskret placeret i forhjulet. Hjælpen starter efter en
halv omgang på pedaler. Når du stopper med at træde i pedalerne, eller når du opnår en fart på 25 km/t (niveau 3), slår motoren fra, hvilket loven foreskriver (i niveau 1 slår motoren fra ved ca. 15 km/t og ved ca. 20 km/t i niveau 2). Dette sker automatisk under kørslen ved hjælp af en sensor i kranken. Cyklen kan køres, uden at motoren er aktiveret – så fungerer den blot som en almindelig cykel.

Steltype Aluminium
Forgaffel Buet Stål
Gear 7 Gear – Shimano Nexus Indvendig
Motor

Egoing Frontmotor 250w m/moment 38 nm. 35 hjælpeniveauer.

Rækkevidde Op til 75km på standard batteri
Batteri 316 W / 36 V / 8.8 Ah (Bagagebærer)
(større batteri på 396 W / 36 V 11 Ah og 522 W / 36 V / 14.5 Ah kan tilkøbes)
Forbremse Rullebremse
Bagbremse Fodbremse
Fælge/Dæk 700×38 X5 X-Pedium Safe+ e-bike Brune.
Yderligere Specifikationer: Integreret forlygte og batteribaglygte, LCD-Display m/betjeningspanel.
CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype

,

CX Cykelstørrelser

, ,

CX El-Motor Mærke

CX Batteristørrelse

, ,

CX Farver

Misty Blue

CX Motortype