Kildemoes E-Going City EL 7g Dame 2017

19.999 DKK

100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.Kildemoes TestcenterVi er certificeret Kildemoes ELCykel TESTCENTER. Kom og se alle EGOING modeller i vores MEGASTORE i Vanløse. Du har mulighed for at se, prøve og låne. Vi har samtlige modeller i udstilling! Gå til Kildemoes ELCykel Testcenter.

Kildemoes Elcykel i komfort klassen. En roligt kørende elcykel med god saddel og affjedring i forgaflen! Bagagebærer er integreret i stel og giver et flot stilrent look. Kildemoes ElCykel med motor placeret i center og batteri bagerst. Rækkevidde på 40-60 km. Alle cyklens funktioner ser du på LCD displayet. Cyklen er med 5 hjælpeniveauer inkl. gå-assistance når du trækker cyklen op ad stationens perron eller kælder. Go El-Cykel til dig som ikke køre “sport”.

Ryd

Det betaler sig at skifte de korte bilture ud med en tur på EL-Cykel. Kildemoes EL-Cykler er pålidelige og er bestemt en cykel til dig der overvejer at parkere bilen!

Steltype Aluminium
Forgaffel Suntour fjederforgaffel
Gear 7 Gear – Shimano Nexus Indvendig
Motor

Egoing Centermotor Comfort 250w, 5 hjælpeniveauer. Moment 80Nm.

Rækkevidde Op til 60km
Batteri 396 W / 36 V / 11 Ah (Bagagebærer)
(større batteri på 522 W / 36 V / 14.5 Ah kan tilkøbes)
Forbremse V-Bremse
Bagbremse Fodbremse
Fælge/Dæk 700×35 X5 X-Pedium Safe+ e-bike Sorte.
Yderligere Specifikationer: Integreret forlygte og batteribaglygte, LCD-Display m/betjeningspanel.
CX Gear Antal

CX Cykel Farver (Pick)

CX Cykelstørrelser

, ,

CX El-Motor Mærke

CX Bremsetype

,

CX Geartype

CX Batteristørrelse

, ,

CX Motortype

CX Lagerstatus