22.4% Tilbud

Kildemoes City Retro by Cykelexperten 7g Dame 2018, sort - KAMPAGNE

5.799 DKK 4.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Kildemoes by Cykelexperten.dk – vores helt egen designede Kildemoes damecykel som du KUN finder hos os. Der er et begrænset antal af denne unikke farve kombination. Vores special designede udgave er med brune dæk, saddel, håndtag og monteret kurv.

Du får med Kildemoes kompromisløs kvalitet der er bygget til det danske varierende klima. Cyklen har kurv, baglygte, bagagebærer, støtteben og lås. Derudover har den 7 gode gear fra Shimano, dobbeltbundede fælge, V-bremser for og fodbremse bag, der sikrer dig en god og sikker opbremsning.

Ryd

▷ Aluminiumsstel ▷ Aluminiums dobbeltbundede fælge

▷ Rustfrie eger ▷ Rustfrie møtrikker

▷ Antirustbehandlet kæde.

Damecykel i klassisk solidt retro design med kurv og lav vedligeholdelse. Cyklen har kurv, baglygte, bagagebærer, støtteben og lås. Derudover har den 7 gode gear fra Shimano og V-bremser for og fodbremse bag, der sikrer dig en god og sikker opbremsning.

Denne cykel er til dig der mangler en god solid hverdagscykel, hvor komfort og minimal vedligeholdelse er vigtigt. Den er til dig som vil have en cykel der sikkert og pålideligt kan fragte dig fra A til B uden besvær i myldretid såvel som i weekenderne. Den model kommer med en justerbar frempind så du kan justere styret til at passe lige til din foretrukne kørestilling.

Steltype Aluminium
Gear 7 Gears Shimano Nexus
Forbremse V-Bremse
Bagbremse Fodbremse
Dæk/Fælge X5 sorte m/refleks 700Cx35.
Særligt udstyr Lås, støtteben, bagagebærer, plastskærme, kædeskærm, justerbar, dynamonav frempind, batteribaglygte og kurv.
Yderligere Specifikationer:
CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype

,

CX Cykelstørrelser

, ,

CX Geartype

CX Farver

Sort

CX Steltype

CX Årgang

CX Cykel Modeller

CX Dame el Herre

Du kunne også være interesseret i...