28.3% Tilbud

Kildemoes City Retro 7g Dynamo Dame Bronze Fodbremse 2016 - DEMO

5.999 DKK 4.299 DKK

100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Denne cykel er til dig der mangler en god solid hverdagscykel, hvor komfort og minimal vedligeholdelse er vigtigt. Den er til dig som vil have en cykel der sikkert og pålideligt kan fragte dig fra A til B uden besvær i myldretid såvel som i weekenderne.

Denne model kommer med dynamoforlygte og en justerbar frempind så du kan justere styret til at passe lige til din foretrukne kørestilling.

Ryd

OBS: Kun tilbage i str. 55 cm.!

Varenummer: Kildemoes_City_Retro_7g_Dynamo_Dame_Bronze_Fodbremse_2016 Kategorier: , , Tag: Brand:
Stel: Aluminium.

Gear: 7 indvendige Shimano Nexus. 

Bremser: Fodbremse bag og rullebremse for.

Dæk: X5 sorte m/refleks 700Cx35.

Andet: Lås, støtteben, bagagebærer, stålskærme, kædeskærm, justerbar frempind, mørkebrun kunstrattan kurv, batteribaglygte og dynamoforlygte.

Denne model kommer med dynamoforlygte og en justerbar frempind så du kan justere styret til at passe lige til din foretrukne kørestilling.

Master Cykelstørrelse & Master Farve

, ,