27.3% Tilbud

Kildemoes City Retro 7g Dame Vanilla Fodbremse 2017 Kampagne

5.499 DKK 3.999 DKK

100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Damecykel i klassisk solidt retro design med kurv og lav vedligeholdelse. Cyklen har kurv, baglygte, bagagebærer, støtteben og lås. Derudover har den 7 gode gear fra Shimano og V-bremser for og fodbremse bag, der sikrer dig en god og sikker opbremsning.

Ryd

UDSALG - vi har fået et restparti af disse cykler, så prisen er skruet helt i bund. Gælder kun så længe lager haves, så man skal være hurtig!

Denne cykel er til dig der mangler en god solid hverdagscykel, hvor komfort og minimal vedligeholdelse er vigtigt. Den er til dig som vil have en cykel der sikkert og pålideligt kan fragte dig fra A til B uden besvær i myldretid såvel som i weekenderne. Den model kommer med en justerbar frempind så du kan justere styret til at passe lige til din foretrukne kørestilling.

SteltypeAluminium
Gear7 Gears Shimano Nexus
ForbremseV-Bremse
BagbremseFodbremse
Dæk/FælgeX5 sorte m/refleks 700Cx35.
Særligt udstyrLås, støtteben, bagagebærer, plastskærme, kædeskærm, justerbar frempind, batteribaglygte og kurv.
Yderligere Specifikationer:
CX Gear Antal

CX Bremsetype

,

CX Cykelstørrelser

,

CX Farver

Vanilla