18.2% Tilbud

Kildemoes City Retro 7g Dame Sort Fodbremse - KAMPAGNE

5.499 DKK 4.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Damecykel i klassisk solidt retro design med kurv og lav vedligeholdelse. Cyklen har kurv, baglygte, bagagebærer, støtteben og lås. Derudover har den 7 gode gear fra Shimano og V-bremser for og fodbremse bag, der sikrer dig en god og sikker opbremsning.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , , Brand:

Denne cykel er til dig der mangler en god solid hverdagscykel, hvor komfort og minimal vedligeholdelse er vigtigt. Den er til dig som vil have en cykel der sikkert og pålideligt kan fragte dig fra A til B uden besvær i myldretid såvel som i weekenderne. Den model kommer med en justerbar frempind så du kan justere styret til at passe lige til din foretrukne kørestilling.

Steltype Aluminium
Gear 7 Gears Shimano Nexus
Forbremse V-Bremse
Bagbremse Fodbremse
Dæk/Fælge X5 sorte m/refleks 700Cx35.
Særligt udstyr Lås, støtteben, bagagebærer, plastskærme, kædeskærm, justerbar frempind, batteribaglygte og kurv.
Yderligere Specifikationer:
CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype

,

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX Farver

Sort

CX Geartype

CX Steltype

Du kunne også være interesseret i...