Kildemoes City Retro 7g Dame Fod/V-Bremse 2018 - Sort

5.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Dame citybike i et klassisk design med masser af retro-stil. Cyklen har kurv, baglygte, bagagebærer, støtteben og lås. Derudover har den 7 gode gear fra Shimano og V-bremser for og fodbremse bag, der sikrer dig en god og sikker opbremsning.

Ryd

Dame hverdagscykel som er komfortabel og kræver minimal vedligeholdelse. Den er til dig som vil have en cykel der sikkert og pålideligt kan fragte dig fra A til B uden besvær i myldretid såvel som i weekenderne.

SteltypeAluminium
Gear7 Gears Shimano Nexus
ForbremseV-Bremse
BagbremseFodbremse
Dæk/Fælge700Cx35. X5 dæk. Sorte M. refleks
Særligt udstyrKurv, Lås, støtteben, bagagebærer, plastskærme, kædeskærm, batteribaglygte og justerbar frempind.
Yderligere Specifikationer:

 

CX Gear Antal

CX Bremsetype

,

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX Årgang

CX Cykel Modeller

CX Dame el Herre

CX Farver

Sort

CX Geartype

CX Steltype