Kildemoes City Retro 7g Dame 2019 - Pink

5.699 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Dame citybike i et klassisk design med masser af retro-stil. Cyklen har kurv, baglygte, bagagebærer, støtteben og lås. Derudover har den 7 gode gear fra Shimano og V-bremser for og fodbremse bag, der sikrer dig en god og sikker opbremsning.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , , Brand:

Dame hverdagscykel som er komfortabel og kræver minimal vedligeholdelse. Den er til dig som vil have en cykel der sikkert og pålideligt kan fragte dig fra A til B uden besvær i myldretid såvel som i weekenderne.

Steltype Aluminium
Gear 7 Gears Shimano Nexus
Forbremse V-Bremse
Bagbremse Fodbremse
Dæk/Fælge 700Cx35. X5 dæk. Sorte M. refleks
Særligt udstyr Kurv, Lås, støtteben, bagagebærer, plastskærme, kædeskærm, batteribaglygte og justerbar frempind.
Yderligere Specifikationer:

 

CX Gear Antal

CX Bremsetype

,

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX Årgang

CX Cykel Modeller

CX Dame el Herre

CX Farver

Dusty Rose Matt

CX Geartype

CX Steltype

Du kunne også være interesseret i...