Kildemoes City 7g Herre Fodbremse 2018 - Grøn

6.399 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Herre citybike i et klassisk design uden at være retro. Cyklen har baglygte, bagagebærer, støtteben og lås. Derudover har den 7 gode gear fra Shimano og V-bremser for og fodbremse bag, der sikrer dig en god og sikker opbremsning.

Ryd
Varenummer: N/A Kategorier: , Brand:

Dame hverdagscykel som er komfortabel og kræver minimal vedligeholdelse. Den er til dig som vil have en cykel der sikkert og pålideligt kan fragte dig fra A til B uden besvær i myldretid såvel som i weekenderne.

SteltypeAluminium
Gear7 Gears Shimano Nexus
ForbremseV-Bremse
BagbremseFodbremse
Dæk/Fælge700Cx35. X5 dæk. Sorte M. refleks
Særligt udstyrLås, støtteben, bagagebærer, plastskærme, kædeskærm, batteribaglygte og justerbar frempind.
Yderligere Specifikationer:

 

CX Gear Antal

CX Bremsetype

,

CX Cykelstørrelser

, ,

CX Farver

Mørkegrøn

CX Geartype

CX Steltype