Kildemoes City 7g Dame Sort Fodbremse 2018

5.399 DKK

▷SE DEN I BUTIK?BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk.100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Damecykel med kurv i et klassisk design uden at være retro. Cyklen har kurv, baglygte, bagagebærer, støtteben og lås. Derudover har den 7 gode gear fra Shimano og V-bremser for og fodbremse bag, der sikrer dig en god og sikker opbremsning.

Ryd
Varenummer: N/A Kategorier: , , Brand:

Dame hverdagscykel som er komfortabel og kræver minimal vedligeholdelse. Den er til dig som vil have en cykel der sikkert og pålideligt kan fragte dig fra A til B uden besvær i myldretid såvel som i weekenderne.

Steltype Aluminium
Gear 7 Gears Shimano Nexus
Forbremse V-Bremse
Bagbremse Fodbremse
Dæk/Fælge X5 sorte m/refleks 700Cx35.
Særligt udstyr Kurv, Lås, støtteben, bagagebærer, plastskærme, kædeskærm, batteribaglygte og justerbar frempind.
Yderligere Specifikationer:

 

CX Gear Antal

CX Cykel Farver (Pick)

CX Bremsetype

,

CX Cykelstørrelser

, ,