Kildemoes Bikerz Urban 26" Dreng 7g 2019 - Sort

4.399 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Børnecykel med front-bagagebærer fra Kildemoes. Urban serien er skabt til praktisk anvendelse i byen og der kombinerer både smart design og praktisk udstyr. Kommer derudover med skærme samt lås og støtteben. Alt du stort set skal huske er en cykelhjelm!

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Brand:

Når dit barn starter i skole, er det en god idé at lade det cykle. Cykling styrker finmotorikken og grundlægger en god vane, som barnet kan have glæde af resten af livet. Et mentalt frikvarter i cykelsadlen klarer hjernen og giver både energi og motion – og det er en god modvægt til de mange timer, som moderne børn bruger på skolebænken og foran TV, computer eller tablet.

Alle BIKERZ-modellerne er i samme gode kvalitet og med samme gode udstyr som vores voksencykler. Det fortjener dine børn. Cyklerne skal kunne holde til den ofte hårdhændede behandling, børn giver deres cykler. Og som forældre er det vigtigt at vide, at barnets cykel kan holde til at blive brugt hver dag, og at udstyret er i orden.

Alle stelkonstruktioner er systematisk testet på godkendt laboratorium jf. gældende EN-standarder, hvilket omfatter bl.a. vertikal udmattelsestest samt faldtest. Kildemoes giver 15 års garanti mod stelbrud.

Steltype Aluminium
Gear 7 Indv. Shimano Nexus
Forbremse V-bremse
Bagbremse Fodbremse
Fælge (+ hjulstørrelse 26”
Forgaffel Stål
Dæk 26″ – Sort regular refleks
CX Gear Antal

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Børnecykel Størrelser

CX Bremsetype

,

CX Cykel Modeller

CX Cykelstørrelser

CX Farver

Soft Black

CX Geartype

CX Steltype

Du kunne også være interesseret i...