Udsalg
ImageGen10.3%
ImageGen

Kildemoes Bikerz Retro Nexus 7g 24 Pige 2014

3.899 DKK 3.499 DKK

100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Fed pigecykel i flotte farver. Kommer med aluminiumsstel der giver lang holdbarhed. Har indvendige gear som giver minimal vedligeholdese samt fodbremse. Har en kurv monteret på styret. Elsker dit barn at cykle, så er dette cyklen der giver sjov og glæde i hverdagen. Med flotte farver og en holdbarhed i top er det en cykel der kan følge dit barn i lang tid.

Ryd

Meget få tilbage.!

Stel: Pige retro, alu Skærme: Hvid plast
Farve: Pearl White Hjul: 24″ eller 26″ (afhængig af stelstørrelse)
Stelstr.: 24″ 26″ Dæk: Regular dæk
Gear: Nexus 7 Sadel: Børnesadel
Bremser: V-bremse, fodbremse Sadelpind: Blank alu
Pedaler: Skridsikker plast Udstyr: Kurv m. rattan flet, Lilla fælge, Støtteben
Lås: Spectra ringlås Frempind: Blank alu
Lys: Batteribaglygte Forgaffel: Stålforgaffel
Bagagebærer: Indfarvet stål

Fed pigecykel i flotte farver. Kommer med aluminiumsstel der giver lang holdbarhed. Har indvendige gear som giver minimal vedligeholdese samt fodbremse. Har en kurv monteret på styret.

Elsker dit barn at cykle, så er dette cyklen der giver sjov og glæde i hverdagen. Med flotte farver og en holdbarhed i top er det en cykel der kan følge dit barn i lang tid.

Farve & Størrelse

Pearl White & 24″

CX Gear Antal

7 Gear