Kildemoes Bikerz Retro 7g Pige 24" 2019 - Blå

4.299 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Børnecykel med kurv fra Kildemoes. Bikerz serien er det ypperligste inde for børne cykler der kombinerer både smart design og praktisk udstyr. Kommer med kurv, baglygte, bagagebærer samt lås og støtteben. Alt du stortset skal huske er en cykelhjelm!

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Brand:

Denne cykel er til dig der mangler en god solid hverdagscykel, hvor komfort og minimal vedligeholdelse er vigtigt. Den er til dig som vil have en cykel der sikkert og pålideligt kan fragte dig fra A til B uden besvær i myldretid såvel som i weekenderne.

Steltype Aluminium
Gear 7 Gear Shimano Nexus
Forbremse V-Bremse
Bagbremse Fodbremse
Dæk/Fælge
Særligt udstyr Baglygte, Bagagebærer, Lås, Støtteben, Kurv
Yderligere Specifikationer:
CX Gear Antal

CX Børnecykel Størrelser

CX Årgang

CX Cykel Modeller

CX Dame el Herre

CX Farver

Sky Blue

CX Geartype

CX Steltype

CX Bremsetype

,

Du kunne også være interesseret i...