Udsalg
Kildemoes Bikerz 7g 24 Dreng 2015-023.3%
Kildemoes Bikerz 7g 24 Dreng 2015-12089

Kildemoes Bikerz 7g 24 Dreng 2015

4.299 DKK 3.299 DKK

100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.OUTLET!Denne vare er stærkt nedsat. Cykler i OUTLET kan ikke købes i vores webshop! Vi anbefaler du kommer og afhenter og betaler i butikken! Ved rentefrit lån gives 10% mindre i rabat!

Fed cykel i flotte farver. Kommer med aluminiumsstel der giver lang holdbarhed. Har indvendige gear som giver minimal vedligeholdelse samt fodbremse. Elsker dit barn at cykle, så er dette cyklen der giver sjov og glæde i hverdagen. Med flotte farver og en holdbarhed i top er det en cykel der kan følge dit barn i lang tid.

Ryd

OBS: Kun 1 stk. tilbage.!
Findes i butikken.

Stel: Dreng, alu Skærme: Sort plast
Farve: Grey/Yellow Hjul: 24″
Stelstr.: 24″ Dæk: Regular dæk
Gear: Nexus 7 Sadel: Børnesadel
Bremser: V-bremse, fodbremse Sadelpind: Blank alu
Pedaler: Skridsikker plast Udstyr: Blå fælge, Støtteben
Lås: Ja Frempind: Blank alu
Lys: Batteribaglygte Forgaffel: Stålforgaffel
Bagagebærer: Sort alu

Fed cykel i flotte farver. Kommer med aluminiumsstel der giver lang holdbarhed. Har indvendige gear som giver minimal vedligeholdelse samt fodbremse.

Elsker dit barn at cykle, så er dette cyklen der giver sjov og glæde i hverdagen. Med flotte farver og en holdbarhed i top er det en cykel der kan følge dit barn i lang tid.

Kildemoes Str. & Master Farve

38 cm / 24 & Grey/Yellow

CX Gear Antal

7 Gear

CX Børnecykel Størrelser

8 – 10 år (104cm – 152cm)