17% Tilbud

Kildemoes Bikerz 3g Dreng 20" Sort - KAMPAGNE

3.599 DKK 2.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Drengecykel i klassisk design med masser af udstyr og en super rap farve. Kommer med baglygte og bagagebærer, lås og støtteben. Alt du stortset skal huske er en cykelhjelm!

Varenummer (SKU): YMK4233301 Varekategorier: , Brand:

Denne cykel er til dig der mangler en god solid hverdagscykel, hvor komfort og minimal vedligeholdelse er vigtigt. Den er til dig som vil have en cykel der sikkert og pålideligt kan fragte dig fra A til B uden besvær i myldretid såvel som i weekenderne.

Steltype Aluminium
Gear 3 Gear Shimano Nexus
Forbremse V-Bremse
Bagbremse Fodbremse
Dæk/Fælge
Særligt udstyr Baglygte, Bagagebærer, Lås, Støtteben
Yderligere Specifikationer:

Bikerz N3 Dr330 20″ Black

CX Geartype

CX Bremsetype

,

CX Steltype

Du kunne også være interesseret i...