Kildemoes Bikerz 20" 3g Pige 2020 - Mint

3.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Kildemoes Bikerz er den tilbagevendende, velkendte serie af børnecykler med fokus på brugervenlighed, simplicitet og kvalitet frem for alt.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Brand:

Alle BIKERZ-modellerne er i samme gode kvalitet og med samme gode udstyr som vores voksencykler. Det fortjener dine børn. Cyklerne skal kunne holde til den ofte hårdhændede behandling, børn giver deres cykler. Og som forældre er det vigtigt at vide, at barnets cykel kan holde til at blive brugt hver dag, og at udstyret er i orden.

Alle stelkonstruktioner er systematisk testet på godkendt laboratorium jf. gældende EN-standarder, hvilket omfatter bl.a. vertikal udmattelsestest samt faldtest. Kildemoes giver 15 års garanti mod stelbrud.

CX Cykel Farver (Pick)

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Børnecykel Størrelser

CX Bremsetype

,

CX Cykel Modeller

CX Cykelstørrelser

CX Farver

Dark Mint matt

CX Geartype

CX Steltype

CX Varetype

,

CX Gear Antal

Du kunne også være interesseret i...