26.5% Tilbud

Kalkhoff Select Dame i8R - UDSALG

24.499 DKK 17.999 DKK

100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser. ELCykel Testcenter Over 1200 elcykler på eget lager og DANMARKS STØRSTE udstilling med over 100 elcykler. Mulighed for at se, prøve og låne! Vi har uddannet EL-Cykel personale så du er i trygge hænder før og efter købet.

Dame elcykel med lav indstigning og fodbremse samt hydraliske V-Bremser. Du har Impulse Evo motoren som har en harmonisk, støjsvag og kraftig motor med gennemtestet teknologi, og får derfor en god cykel til prisen. Du kan på Select i8 vælge mellem 2 forskellige batterityper. Cyklen kommer veludstyret med støtteben, lås, lygter, skærme og bagagebærer m.v. og har Bluetooth opkobling og USB stik i displayet!

Kurv på cyklen? På cykler med affjedret forgaffel anbefaler vi Klickfix Kurv.

E-Pakke Elcykel Service Pakke Tilbud

Ryd

Leveres med det nye iNext batteri som er den nyeste batteritype fra Impulse. Billigere at producere og samme styrke. Kombineret med V-Bremser får du her elcykel på et billigere prisleje.

Garanti
Kalkhoff yder 10 års stelgaranti (du skal registrere din cykel efterkøb på Kalkhoff hjemmeside, og der er 2 års garanti på Impulse motor!

Om Impulse Evo motoren
Kraftfuld motor, der leverer en støjsvag ydeevne og er integreret sammen med cyklen på den mest optimale måde. Forbedret ydeevne, takket være en effektiv motor. Stærk gear-enhed, der kan klare op til 100 Nm. Hurtigere data-transmission mellem motor og display. Leverer assistance ved op til 25 km/t.

Display
Displayet Impulse Evo Smart Compact har betjeningsknapper giver dig alle de oplysninger du har brug for, og kan samtidig koble op til din mobiltelefon m.v. via bluetooth. Displayet har USB outport så du kan strømføre og oplade diverse enheder.

Steltype Aluminium
Forgaffel SR Suntour CR-8V
Gear 8-G Shimano Nexus
Motor

Impulse Evo, 36 V / 250 W, mit Shift-Sensor Technologie

Rækkevidde Op til 200km
Batteri iNext Li-Ion 36 V / 17,5 Ah (621 Wh) el. 13 Ah (474 Wh)
Forbremse V-Bremse
Bagbremse V-Bremse, Fodbremse
Fælge/Dæk 26“: Schwalbe Marathon, 47-559
28“: Schwalbe Marathon, 40-622
Yderligere Specifikationer: Link til Specifikations Ark
CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Cykelstørrelser

, , , ,

CX Bremsetype

,

CX El-Motor Mærke

CX Geartype

CX Batteri Størrelse EL-Cykel

13 Ah, 17.5 Ah

CX Motortype

CX Varetype

, ,

Du kunne også være interesseret i...