16.6% Tilbud

Kalkhoff Pro Connect Herre i9 14.5AH - UDSALG

21.949 DKK 18.299 DKK

100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser. ELCykel Testcenter Over 1200 elcykler på eget lager og DANMARKS STØRSTE udstilling med over 100 elcykler. Mulighed for at se, prøve og låne! Vi har uddannet EL-Cykel personale så du er i trygge hænder før og efter købet.

Herre El-Cykel med elegang design og flotte farver. Har Shimano gear og udvendigt 9 gears system. Her får du en hurtig cykel med kraftige bremser. Med impulse motoren har du lynhurtig og reagerende assistmode så du får den kraft du har brug for, når du har brug for den! Cyklen kommer veludstyret med støtteben, lygter og bagagebærer m.v.

Kurv på cyklen? På cykler med affjedret forgaffel anbefaler vi Klickfix Kurv.

Ryd

Inkl. udstyrspakke med Abus Bordo 6000 foldelås, RH+IDE cykelhjelm og fast lås til kampagne pris.

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Brand:

Direkte fra Cloppenburg i hjertet af Tyskland, er Kalkhoff lokaliseret med mange års erfaring og har siden 1919 produceret cykler af høj kvalitet. Kalkhoff yder 10 års stelgaranti og 2 års garanti på motor!

Et særligt fokus i Kalkhoff produktion siden år 2010, er udviklingen af elektriske cykler hvor de lynhurtigt blev en af de førende på markedet inden for kvalitetscykler.

Om Impulse 2.0 Motor
Impulse motoren yder 36 volt og 250 watt direkte ud i pedalerne, hvilket giver en rigtig god og meget behagelig effekt! Motoren er udstyret med 3 momentsensorer (Eco / Sport / Power), der sammen med controlleren forhindrer ukontrolleret start-up og kraftudfoldelse fra motoren. Du får kraften når du behøver den. Den stopper med at assistere dit tråd når du når 25 km/t.

Display
Alle Kalkhoff elcykler har en styreenhed på styret, hvor du med let kan overskue og ændre assistance niveauet samt se en vejledende batteriindikator.

Steltype Aluminium
Forgaffel SR Suntour NEX, adjustable
Gear Shimano Alivio 9-Gear
Motor

Impulse 2.0, 36 V / 250 W, med “shift sensor” teknologi

Rækkevidde Op til 200km
Batteri Impulse Evo Li-Ion 36 V /  14.5 Ah (522 Wh)
Forbremse Skivebremse
Bagbremse Skivebremse
Fælge/Dæk Schwalbe Energizer Life, 40-622
Yderligere Specifikationer:  Link til Specifikations Ark
CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX Bremsetype

CX El-Motor Mærke

CX Geartype

CX Batteri Størrelse EL-Cykel

11 Ah, 14.5 Ah

CX Motortype

CX Cykel Modeller

CX Steltype

Du kunne også være interesseret i...