12.5% Tilbud

Kalkhoff Jubilee I7R Advance 11ah Dame 2018 - grå

15.999 DKK 13.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Fantastisk Dame El-Cykel fra Kalkhoff. Ny for 2018 med alle forventninger om at det bliver vores bestseller. Jubilee har køreegenskaber som en almindelig cykel, og er med den testvindende Impulse 2.0 centermotor. Elcyklen er med 7 indvendige gear, hydrauliske kaliberbremser samt fodbremse. Den er fuldt udstyret med støtteben, pumpe, bagagebærer, skærme og bag/forlygte. Gode features som affjedring i saddelpind og forgaffel så du får en yderst komfortabel cykeltur. Jubilee har vi allerede hos Cykelexperten kåret som årests testvinder fra Kalkhoff.

Kurv på cyklen? På cykler med affjedret forgaffel anbefaler vi Klickfix Kurv.

Ryd

Kalkhoff elcykler er ofte testvindere i EL-Cykel test. Søstercyklen Agattu vandt i 2017 overlegent elcykel testen i forbruger magasinet TÆNK! Uddrag af citat: “Kalkhoff kører i mål langt foran alle de andre, vurderer testdommerne. Vindercyklen modtager testens højeste bedømmelse på 85 procent, de øvrige testede ligger mellem 55 og 69 procent.”. Høj kvalitet og fantastisk design.

Garanti
Kalkhoff yder 10 års stelgaranti (du skal registrere din cykel efterkøb på Kalkhoff hjemmeside)

Om Impulse 2.0 Motor
Impulse motoren yder 36 volt og 250 watt direkte ud i pedalerne, hvilket giver en rigtig god og meget behagelig effekt! Motoren er udstyret med 3 momentsensorer (Eco / Sport / Power), der sammen med controlleren forhindrer ukontrolleret start-up og kraftudfoldelse fra motoren. Du får kraften når du behøver den. Den stopper med at assistere dit tråd når du når 25 km/t.

Steltype Impulse V2, aluminium
Forgaffel SR Suntour CR-8V
Gear Shimano Nexus, 7-speed
Motor

Impulse 2.0, 26 V / 250w

Rækkevidde Op til 130km
Batteri Impulse Li-Ion 36 V, 11 Ah (396 Wh)
Forbremse Kaliberbremse
Bagbremse Kaliberbremse, Fodbremse
Fælge/Dæk 26“: Schwalbe Energizer Life, 47-559
28“: Schwalbe Energizer Life, 40-622
Yderligere Specifikationer:

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX Bremsetype

,

CX El-Motor Mærke

CX Geartype

CX Batteri Størrelse EL-Cykel

11 Ah, 17 Ah

CX Motortype

CX Årgang

CX Farver

Grey

CX Cykel Modeller

CX Steltype

CX Varetype

,

Du kunne også være interesseret i...