29.3% Tilbud

Kalkhoff Integrale LTD SILVER 8g Herre 2018

40.999 DKK 28.999 DKK

100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser. ELCykel Testcenter Over 1200 elcykler på eget lager og DANMARKS STØRSTE udstilling med over 100 elcykler. Mulighed for at se, prøve og låne! Vi har uddannet EL-Cykel personale så du er i trygge hænder før og efter købet.

Limited Edition version af den sporty Kalkhoff Integrale. På Limited Edition er der droppet bagagebærer og så er denne version med det helt nye E-Bike Dedikerede SRAM EX1 8-Speed gear. Flot integration af batteriet og stel med super finish så du ikke decideret ser du kører EL. Kalkhoff Integrale tager endnu et væsentligt skridt i videreudviklingen af elcyklen med navigation via bluetooth opkobling til mobiltelefon og lynhurtig reagerende assistmode så du får den kraft fra motoren du har brug for, når du har brug for den!

Ryd

Bemærk: Der kan forekomme længere leveringstid på Kalkhoff cykler vi ikke har på eget lager, i det de sendes fra Tyskland. Skriv gerne på webshop@cykelexperten.dk for status!

Kalkhoff er EL cyklernes Batavus. De kommer direkte fra Cloppenburg i hjertet af Tyskland, og har siden 1919 produceret cykler af høj kvalitet. Siden 2010 har Kalkhoff haft et særligt fokus på udviklingen af elektriske cykler. De har varianter med Impulse og Bosch Centermotor, hvor der i en vid udstrækning er tale om smag og behag alt efter hvad du vælger. De bruger kun kvalitets komponenter, og derfor kan du ikke finde en “billig” ELcykel fra Kalkhoff.

Om Impulse Evo RS 250w
Impulse Evo RS med 250w er en stærkere motor som leverer en endnu kraftigere trækkraft. Vælges og benyttes på cykler med et sportsligt element.
– Lithium 17ah (603 Wh) batteri med minimum 1.100 fulde opladninger garanteret.
– Op til 230 km pr. opladning.!
– Flere forskellige assist modes: Eco, Sport, Power (op til 25km/t).

Steltype Aluminium: Impulse Evo RS V1, Aluminium
Forgaffel Integrale, starr, 15 x 100 mm
Gear E-Bike dedicated SRAM EX1 8-speed gearset
Motor

Impulse Evo RS, 36 V / 250 W med “shift sensor” teknologi.

Rækkevidde ▷ Beregn rækkevidden hos Bosch
Batteri Impulse Evo Li-Ion 36 V /  17 Ah (603 Wh)
Forbremse Skivebremse
Bagbremse Skivebremse
Fælge/Dæk Schwalbe Marathon Supreme, 50-622
Yderligere Specifikationer:
CX Cykel Farver (Pick)

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX Geartype

CX Gear Antal

CX Batteristørrelse

CX El-Motor Mærke

CX Steltype

CX Motortype

CX Cykel Modeller

Du kunne også være interesseret i...