33.3% Tilbud

Kalkhoff Integrale LTD BLACK 11g Herre 2017

29.999 DKK 19.999 DKK

100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser. ELCykel Testcenter Over 1200 elcykler på eget lager og DANMARKS STØRSTE udstilling med over 100 elcykler. Mulighed for at se, prøve og låne! Vi har uddannet EL-Cykel personale så du er i trygge hænder før og efter købet.

Limited Edition version af den sporty Kalkhoff Integrale. På Limited Edition er der droppet støtteben, bagagebærer og affjedret forgaffel. Derfor endnu mere sporty med skivebremser og SRAM 1×11 udvendige gear.  Flot integration af batteriet og stel med super finish så du ikke decideret ser du kører EL. Kalkhoff Integrale tager endnu et væsentligt skridt i videreudviklingen af elcyklen med navigation via bluetooth opkobling til mobiltelefon og lynhurtig reagerende assistmode så du får den kraft fra motoren du har brug for, når du har brug for den!

Ryd

Kalkhoff er EL cyklernes Batavus. De kommer direkte fra Cloppenburg i hjertet af Tyskland, og har siden 1919 produceret cykler af høj kvalitet. Siden 2010 har Kalkhoff haft et særligt fokus på udviklingen af elektriske cykler. De har varianter med Impulse og Bosch Centermotor, hvor der i en vid udstrækning er tale om smag og behag alt efter hvad du vælger. De bruger kun kvalitets komponenter, og derfor kan du ikke finde en “billig” ELcykel fra Kalkhoff.

Om Impulse Evo RS 250w
Impulse Evo RS med 250w er en stærkere motor som leverer en endnu kraftigere trækkraft. Vælges og benyttes på cykler med et sportsligt element.
– Lithium 17ah (603 Wh) batteri med minimum 1.100 fulde opladninger garanteret.
– Op til 230 km pr. opladning.!
– Flere forskellige assist modes: Eco, Sport, Power (op til 25km/t).

SteltypeAluminium: Impulse Evo RS V1, Aluminium
ForgaffelIntegrale, rigid, 15x 100mm
GearSRAM GX1, 11-speed
Motor

Impulse Evo RS, 36 V / 250 W med “shift sensor” teknologi.

Rækkevidde▷ Beregn rækkevidden hos Bosch
BatteriImpulse Evo Li-Ion 36 V /  17 Ah (603 Wh)
ForbremseSkivebremse
BagbremseSkivebremse
Fælge/DækSchwalbe Big Ben 28″ 50-622
Yderligere Specifikationer:Link til Specifikations Ark
CX Cykel Farver (Pick)

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX Geartype

CX Gear Antal

CX Batteristørrelse

CX El-Motor Mærke

CX Steltype

CX Motortype

CX Cykel Modeller