28.6% Tilbud

Kalkhoff Integrale i10 Speed 10g Dame - UDSALG

34.999 DKK 24.999 DKK

100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser. ELCykel Testcenter Over 1200 elcykler på eget lager og DANMARKS STØRSTE udstilling med over 100 elcykler. Mulighed for at se, prøve og låne! Vi har uddannet EL-Cykel personale så du er i trygge hænder før og efter købet.

Kraftfuld elcykel med Shimano gear, navigation via bluetooth opkobling til mobiltelefon. Integrale tager endnu et væsentligt skridt i videreudviklingen af elcyklen. Lynhurtig og reagerende assistmode så du får den kraft du har brug for, når du har brug for den!

Kurv på cyklen? På cykler med affjedret forgaffel anbefaler vi Klickfix Kurv.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Brand:

Direkte fra Cloppenburg i hjertet af Tyskland, er Kalkhoff lokaliseret med mange års erfaring og har siden 1919 produceret cykler af høj kvalitet.

Et særligt fokus i Kalkhoff produktion siden år 2010, er udviklingen af elektriske cykler hvor de lynhurtigt blev en af de førende på markedet inden for kvalitetscykler.

Om Impulse Evo RS Speed 350w
Impulse Evo RS Speed med 350w er en stærkere motor som leverer en endnu kraftigere trækkraft. Vælges og benyttes på cykler med et sportsligt element.
– Lithium 17ah (603 Wh) batteri med minimum 1.100 fulde opladninger garanteret.
– Op til 200 km pr. opladning.!
– 4 forskellige assist modes: Eco, Sport, Power (op til 25km/t) og Sport Power (op til 45km/t). Bemærk: At du ikke må køre med Sport Power på offentlige veje, i det cyklen så skal indregistreres som en knallert.

Steltype Aluminium: Impulse Evo RS V1, Aluminium
Forgaffel RST Pulse LO, Air, 15mm QR, 80 mm travel
Gear Shimano Deore XT, 10 speed
Motor

Impulse Evo RS Gear, 36 V / 350 W med “shift sensor” teknologi.

Rækkevidde Op til 200km
Batteri Impulse Evo Li-Ion 36 V /  17 Ah (603 Wh)
Forbremse Skivebremse
Bagbremse Skivebremse
Fælge/Dæk  Schwalbe Big Ben 28″ 50-622
Yderligere Specifikationer:  Link til Specifikations Ark
CX Cykel Farver (Pick)

,

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

,

CX Geartype

CX Gear Antal

CX Motortype

CX El-Motor Mærke

Du kunne også være interesseret i...