35.7% Tilbud

Kalkhoff Include Herre i8 - UDSALG

27.999 DKK 17.999 DKK

100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser. ELCykel Testcenter Over 1200 elcykler på eget lager og DANMARKS STØRSTE udstilling med over 100 elcykler. Mulighed for at se, prøve og låne! Vi har uddannet EL-Cykel personale så du er i trygge hænder før og efter købet.

Herre elcykel i super flot design med Shimano gear og Impulse motor. En harmonisk cykel med ekstrem lav vedligeholdelse og kraftige bremser. Med Impulse Evo motoren får du en harmonisk, støjsvag og kraftig motor med gennemtestet teknologi. Cyklen kommer veludstyret med støtteben, lås, lygter, skærme og bagagebærer m.v. og har Bluetooth opkobling og USB stik i displayet!

Ryd

Direkte fra Cloppenburg i hjertet af Tyskland, er Kalkhoff lokaliseret med mange års erfaring og har siden 1919 produceret cykler af høj kvalitet.

Et særligt fokus i Kalkhoff produktion siden år 2010, er udviklingen af elektriske cykler hvor de lynhurtigt blev en af de førende på markedet inden for kvalitetscykler.

Om Impulse Evo motoren
Kraftfuld motor, der leverer en støjsvag ydeevne og er integreret sammen med cyklen på den mest optimale måde. Forbedret ydeevne, takket være en effektiv motor. Stærk gear-enhed, der kan klare op til 100 Nm. Hurtigere data-transmission mellem motor og display. Leverer assistance ved op til 25 km/t.

Display
Displayet Impulse Evo Smart Compact har betjeningsknapper giver dig alle de oplysninger du har brug for, og kan samtidig koble op til din mobiltelefon m.v. via bluetooth. Displayet har USB outport så du kan strømføre og oplade diverse enheder.

Steltype Aluminium
Forgaffel SR Suntour NCX-D med lockout
Gear 8-G Shimano Nexus
Motor

Impulse Evo, 36 V / 250 W, mit Shift-Sensor Technologie

Rækkevidde Op til 200km
Batteri Impulse Evo Li-Ion 36 V / 17 Ah (603 Wh)
Forbremse Skivebremse
Bagbremse Skivebremse
Fælge/Dæk Schwalbe Marathon, 40-622
Yderligere Specifikationer: Link til Specifikations Ark
CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Cykelstørrelser

, ,

CX Bremsetype

CX El-Motor Mærke

CX Geartype

CX Motortype

CX Cykel Modeller

CX Steltype

Du kunne også være interesseret i...