35.7% Tilbud

Kalkhoff Include Dame i8R 2018

27.999 DKK 17.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Dame elcykel med lav indstigning og fodbremse. Super flot design med Shimano gear og Impulse motor. En harmonisk cykel med ekstrem lav vedligeholdelse og kraftige bremser. Med Impulse Evo motoren får du en harmonisk, støjsvag og kraftig motor med gennemtestet teknologi. Cyklen kommer veludstyret med støtteben, lås, lygter, skærme og bagagebærer m.v. og har Bluetooth opkobling og USB stik i displayet!

Kurv på cyklen? På cykler med affjedret forgaffel anbefaler vi Klickfix Kurv.

Ryd

Direkte fra Cloppenburg i hjertet af Tyskland, er Kalkhoff lokaliseret med mange års erfaring og har siden 1919 produceret cykler af høj kvalitet.

Et særligt fokus i Kalkhoff produktion siden år 2010, er udviklingen af elektriske cykler hvor de lynhurtigt blev en af de førende på markedet inden for kvalitetscykler.

Om Impulse Evo motoren
Kraftfuld motor, der leverer en støjsvag ydeevne og er integreret sammen med cyklen på den mest optimale måde. Forbedret ydeevne, takket være en effektiv motor. Stærk gear-enhed, der kan klare op til 100 Nm. Hurtigere data-transmission mellem motor og display. Leverer assistance ved op til 25 km/t.

Display
Displayet Impulse Evo Smart Compact har betjeningsknapper giver dig alle de oplysninger du har brug for, og kan samtidig koble op til din mobiltelefon m.v. via bluetooth. Displayet har USB outport så du kan strømføre og oplade diverse enheder.

Steltype Impulse Evo V1, Aluminium
Forgaffel
Gear 8-G Shimano Nexus
Motor

Impulse Evo, 36 V / 250 W, mit Shift-Sensor Technologie

Rækkevidde
Batteri Impulse Evo Li-Ion 36 V / 17 Ah (603 Wh)
Forbremse Skivebremse
Bagbremse Skivebremse, Fodbremse
Fælge/Dæk Schwalbe Marathon, 40-622
Yderligere Specifikationer:

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX Bremsetype

,

CX El-Motor Mærke

CX Geartype

CX Motortype

CX Cykel Modeller

CX Steltype

CX Batteristørrelse

CX Varetype

, ,