Kalkhoff Endeavour Excite i11 Herre 2018 - rød

30.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Ny modelserie fra Kalkhoff – Endeavour. Sporty og kraftfuld elcykel med Impulse EVO RS motor og Shimano gear. Hurtigt reagerende assistmode så du får den kraft fra motoren du har brug for, når du har brug for den! Cyklen er udstyret med støtteben, bagagebærer, skærme og bag/forlygte, samt affjedring i  forgaffel så du får en yderst komfortabel cykeltur. Kalkhoff tager med Endeavour endnu et væsentligt skridt i videreudviklingen af elcyklen.

Ryd

Bemærk: Der kan forekomme længere leveringstid på Kalkhoff cykler vi ikke har på eget lager, i det de sendes fra Tyskland. Skriv gerne på webshop@cykelexperten.dk for status!

Direkte fra Cloppenburg i hjertet af Tyskland, er Kalkhoff lokaliseret med mange års erfaring og har siden 1919 produceret cykler af høj kvalitet.

Et særligt fokus i Kalkhoff produktion siden år 2010, er udviklingen af elektriske cykler hvor de lynhurtigt blev en af de førende på markedet inden for kvalitetscykler.

Om Impulse Evo RS 250w
Impulse Evo RS med 250w er en stærkere motor som leverer en endnu kraftigere trækkraft. Vælges og benyttes på cykler med et sportsligt element.
– Lithium 15ah (540 Wh) batteri med minimum 1.100 fulde opladninger garanteret.
– Op til 180 km pr. opladning.!
– Flere forskellige assist modes: Eco, Sport, Power (op til 25km/t).

SteltypeIntegrale 0.5, aluminium
ForgaffelRST Pulse LO, Air, 15mm QR, 80 mm travel
GearShimano Deore XT, 11-speed
Motor

Impulse Evo RS Gear, 36 V / 250 W med “shift sensor” teknologi.

RækkeviddeOp til 180km
BatteriImpulse Evo Li-Ion 36 V /  15 Ah (540 Wh)
ForbremseSkivebremse
BagbremseSkivebremse
Fælge/DækSchwalbe Marathon GT Tour 47-622
Yderligere Specifikationer:Download Specifikations Ark

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX Geartype

CX Gear Antal

CX Batteristørrelse

CX El-Motor Mærke

CX Steltype

CX Motortype

CX Årgang

CX Cykel Modeller

CX Dame el Herre

CX Farver

Firered Glossy