22.7% Tilbud

Kalkhoff AGATTU Dame i8R HS 2017

21.999 DKK 16.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser. ELCykel Testcenter Over 1200 elcykler på eget lager og DANMARKS STØRSTE udstilling med over 100 elcykler. Mulighed for at se, prøve og låne! Vi har uddannet EL-Cykel personale så du er i trygge hænder før og efter købet.

Kalkhoff Dame El-Cykel med køreegenskaber som en almindelig cykel. Elcyklen er med 8 indvendige gear, v-bremser samt fodbremse og er fuldt udstyret med lås, støtteben, pumpe, bagagebærer, skærme og bag/forlygte. Mange gode features som affjedring i saddelpind og forgaffel så du får en yderst komfortabel cykeltur. Agattu er testvinder i mange EL-Cykeltests og er et godt valg!

Ryd

Kalkhoff Agattu er ofte testvinder i EL-Cykel test. Høj kvalitet og fantastisk design.

Garanti
Kalkhoff yder 10 års stelgaranti (du skal registrere din cykel efterkøb på Kalkhoff hjemmeside, og der er 2 års garanti på Impulse motor!

Om Impulse 2.0 Motor
Impulse motoren yder 36 volt og 250 watt direkte ud i pedalerne, hvilket giver en rigtig god og meget behagelig effekt! Motoren er udstyret med 3 momentsensorer (Eco / Sport / Power), der sammen med controlleren forhindrer ukontrolleret start-up og kraftudfoldelse fra motoren. Du får kraften når du behøver den. Den stopper med at assistere dit tråd når du når 25 km/t.

Display
Impulse Big LCD, største display fra Impulse. Let at læse og med komplet overblik over alle oplysninger. Du kan individuelt vælge, hvilke oplysninger du vil have til visning.

Triptæller, Tid, Samlet kilometertal, Aktuel Assist og besparelse og CO2 oplysninger i forhold til en bil m.v. Sjov detalje. Antal kørte kilometer dagligt og totalt m.v. .

SteltypeAluminium: Impulse V2, Aluminium
ForgaffelSR Suntour CR-8V
Gear8-G Shimano Nexus
Motor

Impulse 2.0, 36 V / 250 W, mit Shift-Sensor Technologi

RækkeviddeOp til 200km
BatteriImpulse Li-Ion 36 V / 17 Ah (603 Wh)
ForbremseV-Bremse
BagbremseV-Bremse og Fodbremse
Fælge/Dæk26“: Schwalbe Marathon, 47-559
28“: Schwalbe Marathon, 40-622
Yderligere Specifikationer:Link til Specifikations Ark
CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX Bremsetype

,

CX El-Motor Mærke

CX Geartype

CX Batteri Størrelse EL-Cykel

17 Ah

CX Motortype

CX Cykel Modeller

CX Varetype

,