13%

Hövding 3.0 Airbag Cykelhjelm - Cyklist Airbag

2.295 DKK 1.999 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her. Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Den nye Hövding 3.0 cykelhjelm – den nye udgave er blevet mere smal, så den både er lettere, mere behagelig og smartere at have på. Derudover er den nye Hövding 3.0 airbag cykelhjelm onesize og kan justeres i størrelsen, ved hjælp af en nem BOA-justeringsskrue, så den passer til netop dig!

Den nye model har også fået et bedre batteri, således du kan køre i længere tid mellem opladningerne (omkring 15 aktive timer). Derudover kan du nu koble den op til din smartphone via en app, så du kan følge med i strømforbruget, og dermed se hvornår den skal oplades igen. Ellers er det også muligt at se batteristatus direkte på hjelmen/kraven.

Derudover kan du se hvor langt du har kørt med den smarte Høvding 3.0 cykelhjelm, og så kan du skrive direkte til producenten i selve app’en, hvis du har spørgsmål om produktet. Sidst, og ikke mindst, så kan du, som tilvalg sætte den op til at sende en SMS til udvalgte kontaktpersoner når eller hvis din airbag bliver udløst.

Kan bæres smart rundt om halsen og gå i ét med dit outfit, og så vil den udfoldes så snart de indenbords gyroskoper opfatter et styrt. Der medfølger et basis cover til Hövding-airbaggen, som er vandafvisende.

Produktetet er godkendt til personer over 15 år med hovedstørrelse (omkreds) 52-59 cm og et halsmål på maksimun 45 cm i omkreds.

Se video nedenunder i beskrivelsen for demonstration!

På lager

Varenummer (SKU): HO3755 Varekategorier: , , , , Tags: , , Brand:

Hövding cykelhjelm er en revolutionerende cykelhjelm – en airbag til cyklister.
Den er ikke blot den sikreste hjelm på markedet, hvilket er dokumenteret i test. Hövding hjelm er også en diskret kamæleon, der takket være det udskiftelige cover nemt bliver en del af dit outfit.

Aktiver Hövding når du starter med at køre, og så deaktiver den øjeblikkeligt efter du er færdig med at køre. Hövding bør aldrig være aktiveret medmindre du er i gang med at cykle.

 

Du kunne også være interesseret i...