Hop til indholdet.
Hometrainer Guide - Træning indendørs gjort sjov!

Hometrainer - flyt træningen indendørs

Før i tiden var det dødssygt at træne indendørs på en cykel, og man gjorde det udelukkende for træningens skyld. I dag er softwaren blevet mere spændende og en hometrainer er blevet billigere, bedre og nemmere at bruge. I dag bliver du fanget af de virtuelle fællesskaber med f.eks. ZWIFT, og videospils-agtige tilgang. Med en hometrainer ender du sandsynligt med at deltage i flere cykelløb indendørs end undendørs.

Cykelexperten.dk fører hometrainers og udstyr fra Wahoo, Tacx og Elite. Vi anbefaler ikke et mærke frem for et andet, Wahoo er dog klart det mest efterspurgte mærke. Alle vores hometrainers understøtter racercykler, mountainbikes, skivebremser og Thru-Axle system (kan kræve tilkøb af adapter). Hver producent har deres eget træningssoftware (som de færreste dog benytter). I dag udvikles de fleste software/trænings simulatorer af eksterne udviklere, som gør softwaren kompatible for ALLE hometrainere. Derfor behøver du ikke tænke så meget på hvad hvad mærke af hometrainer du vælger.

EKSEMPLER PÅ UNIVERSELT TRÆNINGS SOFTWARE

Nedenstående software kan køre med ALLE vores hometrainers.
ZWIFT - det virtuelle træningsmiljø er dominerende og MEGET populært.
Alt software kan downloades og prøves gratis i en begrænset periode.
Derefter køber eller tegner man abonnement på tjenesten. Prisen er fra 50-100 kr. pr. måned.

HVAD KRÆVER DET?

Hometrainers er ANT+ eller Bluetooth 4.0 kompatible. De snakker derfor sammen med telefoner, tablets, windows og mac computere! Ud af boksen kobles Hometraineren op med Bluetooth 4.0, og forbinde til BlueTooth 4.0 kompatibelt udstyr som pulsbælter, cadence sensor m.v.

Langt de fleste ejer i forvejen cadence, puls, og træningsenheder der benytter standarden ANT+ (kan f.eks. være et pulsbælte fra Garmin). Det kan man drage nytte af ved at tilkøbe en ANT+ USB modtager. USB modtageren passer kun i Windows og Mac kompatible computere (kræver USB port). Mobil enheder som iPhone/Android, Tablets og AppleTV kræver tilbehør der understøtter bluetooth 4.0.

De forskelligt simulations programmer kan sagtens køre uden de ekstra data, men det hele bliver lidt sjovere jo mere udstyr du kobler på.

HOMETRAINER - HVILKEN?

I vores sortiment finder du ikke én hometrainer der ikke vil kunne udfordre selv den mest trænede rytter! Alle Hometrainere i vores sortiment er i stand til at levere en komplet oplevelse og give en oplevelse af "ægte" cykling/træning. De er alle kompatible med racercykler og mountainbikes, skivebremse og thru-axle (kræver i tilfælde tilkøbs adaptere).

Du har også de samme muligheder om du køber en til 5000 kroner eller i 10.000 kroners klassen. På den software/tekniske front er du ikke udelukket for nogle muligheder. Forskellene er mere eller mindre udviskede de senere år. Du betaler primært for rå-power og nyeste teknik og almindelige motionister og mellemklassen segmentet klarer sig fint med en hometrainer i 5000-7000 kroners klassen. Kun en professionel cyklist vil mærke for alvor det du betaler mere for. Det ypperste som Wahoo Kickr Power og Tacx Neo er for de der bare vil have det bedste! Her betaler du for den nyeste teknik, den stærkeste motor og typisk leveres de også med alle adaptere inkluderet i pakken. Wahoo Kickr Power leveres til eksempel med cadence sensor, kassette og alle adaptere.

Eksempler på at forskellene fra trainer til trainer mindskes er den store fokus på udstyr der forbedrer og lægge nye elementer til helhedsoplevelsen. Her er Wahoo Kickr Headwind og Wahoo Kickr Climb gode eksempler.

Wahoo Kickr Power 18/19

Feinsmecker hometraineren fra Wahoo - altid brugt af Chris Froome og Team Sky. Den nye Kickr 18/19 er “100%” lydløs og overlegen i lavt støjniveau kontra andre mærker. Kun vind, gear og dig selv skaber støjen! Opgraderet til 2200 watt og 20% stigning! Samme design, alle de samme features! Hometraineren leveres med 11sp kassette, alle adaptere og cadence sensor.
8999,-

Tacx FLUX Smart S Hometrainer

Tacx Flux Smart S er en opdatering af den oprindelige Tacx Smart. Indmaden er den samme, men det fysiske design er ændret en smule for at opnå bedre kompatiblitet med lange gearskiftere. Den nye Tacx Flux Smart S hometrainer er en vedligeholdelsesfri, kompakt og realistisk interaktiv træner.
4599,-

Wahoo KICKR Core Hometrainer

Årets mest efterspurgte hometrainer. Den er “100%” lydløs og overlegen i lavt støjniveau kontra andre mærker. Forskellen fra den store KICKR er bl.a.: Cadencetæller & Kassette medfølger ikke. Core kører med et lettere og mindre magnetisk svinghjul. Svinghjulet er 2 kg lettere og kan simulere 1800 watt mod KICKRs 2200 watt.
5999,-

Tacx FLUX 2 Smart Hometrainer

Tacx Flux Smart 2 er for 2018/19 den nyeste hometrainer fra Tacx. Den tager det bedste fra forgængeren (som ikke udgår) og tilføjer mere styrke, bedre specifikationer og flere medfølgende adaptere til (Race, MTB, Cross m.v). Svinghjul på 7.6kg (virtuelt 32,1kg), der kan klare en effekt op til 2000 watt.

6149,-

Wahoo KICKR Power + Headwind

Automatisk styret luftstrøm med headwind og Wahoo Kickr Hometrainer. Dette er ikke blot en blæser, headwind er styret af hastighed, og kombineret med f.eks. Zwift registreres også hvis du ligger i læ af andre ryttere! Feinsmecker hometraineren fra Wahoo - altid brugt af Chris Froome og Team Sky. Den nye Kickr 18/19 er “100%”

Førpris 10999,-
9999,-


Tacx NEO 2 Smart Hometrainer

Den kraftigste Hometrainer fra Tacx og markedets mest solgte. Simulering af stigninger helt op til 25% og en effekt levering op til 2200 watt. Tacx NEO bruges ofte som benchmark for andre Hometrainer p.g.a den nøjagtighed og præcise gengivelse af watt.

9999,-

ESSENTIELT TILBEHØR

Hometrainers tilhører ikke længere kun vintersæsonen. Hometrainere er blevet et helårs produkt, og den store udbredelse medfører en masse tilbehør! Noget udstyr tilfører noget til oplevelsen, andet udstyr er hvad vi vil kalde essentielt.

Det første vi mener du skal anskaffe dig hvis du benytter PC eller Mac er en ANT+ sensor. Med ANT+ får du en stærkere og mere stabil forbindelse mellem software og hometrainer - samt du kan benytte alt dit ANT+ kompatible tilbehør.

Så kommer vi til varmen! Indendørs træning er hårdt, og det bliver vådt - rigtig vådt. Sveden hagler af dig, og du ikke bare beskytter dit gulv med en rigtig hometrainer måtte, du får også en "blødere" og mere dæmpet oplevelse. Et svednet er ligeledes genialt, det samler sveden før det rammer gulvet og beskytter din stel/lak mod syren.

At cykle indendørs er en "ren" oplevelse, og er nænsomt mod gear, kæde og tandhjul. De fleste hometrainere kommer uden kassette (på nær Wahoo Kickr Power). Derfor anbefaler vi altid en ny kassette og vil du primært give dig i kast med store stigninger kan du jo overveje anden gearing end normalt!

ANT+ Sensor

379,-

Trænings Sved/Stød måtte

539,-

Tacx Svednet

199,-

Husk kassetten!

fra kr, 379,-

LUKSUS TILBEHØR

På nutidens hometrainere har du fornemmelsen af at cykle rigtigt - det er ikke blot en træningsmaskine. Derfor er markedet for tilbehør der kan højne oplevelsen øget. Særligt producenten Wahoo har lanceret produkter der lægger til oplevelsen.


Wahoo Headwind
Med Wahoo Headwind får du en blæser der er styret af hastighed og/eller puls - og kombineret med f.eks. Zwift registreres også hvis du ligger i læ af andre ryttere! Headwind er kompatibel med alle hometrainere på markedet, da den kan blive kontrolleret dit ANT+ kompatible pulsbælte! Har du en Wahoo Hometrainer kobler den automatisk op til denne.

Wahoo Climb
Med Wahoo Climb kan du tage træningen en tand op / eller ned ;-). Med Climb kan du få simuleringer af stigninger op til 20% og nedkørsler ned til 10%. Du sætter forgaften i Climb og med en Wahoo Hometrainer bevæger cyklen sig automatisk op og ned alt efter terrænnet. Du kan dog også benytte Wahoo Climb med andre hometrainere, så sætter du blot fjernbetjeningen på styret - og kan manuelt køre den op/ned. Med Climb får du en stærkere træning grundet de skiftende position du er nødsaget til at tage på cyklen - nøjagtigt som i virkeligheden.


Wahoo Kickr Headwind

1999,-


Wahoo Climb

4399,-


Wahoo Tickr Fit

649,-

SERIØS TRÆNING FOR ALLE i VIRTUELT MILJØ!

ZWIFT har gjort "Hometraining" til en helårs oplevelse! En virtuel verden hvor du kan køre online sammen med andre, deltage i løb, udfordre dig selv og andre! ZWIFT byder på forskellige virtuelle verdener alt efter hvilken dag/uge vi er på. Via kalenderen holder du øje med hvilke baner der kan køres, og hvert time starter der løb hvor du kan vælge om du kører D-C-B eller A-klasse.

Her der det nemt at tilmelde sig og mødes med venner der også cykler i ZWIFT! Realismen kommer tæt på, du kører i grupper, du fører an, du ligger dig i læ og har din egen taktik. I ZWIFT er alle virkelighedens fordele og elementer gengivet med stor succes.

ZWIFT er fedt. Det koster 10 dollars/ca. 68 kr. om måneden. Se bare nedenstående video fra den nyeste verden "New York".

20% rabat på ikke nedsatte varer* – brug nedenstående kode i kassen:

BF20

15% rabat på ikke nedsatte cykler* – brug nedenstående kode i kassen:

BF15

*Rabatkoderne virker først på Black Friday d. 29/11 og gælder kun ONLINE. Der kan være enkelte varegrupper og brands, hvor rabatkoden ikke kan benyttes. Her i blandt 2020 cykler fra Specialized og Giant.

Cykelexperten.dk MEGASTORE Butik med 120 elcyklerVores fysiske butik i Vanløse holder forlænget åbent i forbindelse med Black Friday!

Black Friday d. 29/11 er åbningstiden:

08.00 – 19.00

Adresse:
Slotsherrensvej 103
2720 Vanløse

Butikken på Slotsherrensvej ligger 200 m fra Islev station.

Find Cykelexperten.dk Megastore på Kort

 

BLACK FRIDAY PRISGARANTI

Vent ikke – køb cyklen nu! Sætter VI cyklen ned på Black Friday, så får du differencen retur på gavekort.

Vi ved mange går og lurer, kigger, overvejer og måske mangler en cykel lige nu og her. For at imødekomme de mange forespørgsler om prisen falder yderligere Black Friday – giver vi differencen retur på gavekort – såfremt det sker.

– PRISGARANTIEN GÆLDER KUN FOR CYKLER KØBT I PERIODEN FRA 1/11-19 TIL 29/11-19

– DET ER KUNDENS EGET ANSVAR AT TAGE KONTAKT TIL OS INDEN D. 4/12-19 FOR AT GØRE BRUG AF PRISGARANTIEN

————————————————————————————–

▷ Cykler købt i MEGASTORE – Gavekort til butikken
▷ Cykler købt Online – Gavekort til webshoppen

*Det er kundens eget ansvar at komme i butikken eller kontakte webshoppen inden d. 4. december for udstedelse af gavekort!

*Det er kundens eget ansvar at dokumentere prisnedsættelsen enten ved billede eller udprint!

*Ordningen er gældende for cykler købt i perioden fra 1. nov. til 29. nov. 2019

*Gavekortet har en levetid på 1 år.

Webshop kunder skal skrive mail til webshop@cykelexperten.dk
Butikskunder i MEGASTORE, Vanløse skal møde op i butik.

NEM CYKEL

E-PAKKENMed Cykelexperten.dk’s NEM-CYKEL PAKKE får du ALT inkluderet for et lille om måneden!

Så slipper du for at bekymre dig om pludselige udgifter – service, reparationer og reservedele* er inkluderet i E-PAKKEN.

Det vil altså sige, at du kvit og frit kan komme forbi værkstedet i forbindelse ved eksempelvis:

– Serviceeftersyn
– Skift af slange ved punktering
– Skift af dæk, kæde, klinge, tandhjul og bremseklodser
– Justering af gear og bremser
– Generel justering og smøring af cykel

Cykelexperten.dk E-PAKKE kan tilkøbes både online og i vores Megastore i Vanløse, men skal være tilvalgt indenfor to måneder fra købsdato. Eksempelvis i forbindelse med dit første, gratis eftersyn.

E-PAKKEN tilbydes kun på udvalgte modeller (elcykler med indvendige gear).

 

FAQ

Hvor ofte kan jeg få min cykel serviceret?
I alle aftalens 40 måneder kan du få din cykel serviceret så ofte du ønsker. Vi indkalder desuden til et større garantieftersyn én gang årligt.

Kan E-pakken tilkøbes senere?
Ja. E-pakken kan tilkøbes i de første 2 måneder efter køb af cykel.

Gælder E-pakken i hele Danmark?
Du kan sagtens tilkøbe E-pakken selvom du bor i Jylland. Reparationer, justeringer og service, skal dog varetages i Cykelexperten.dk Megastore i Vanløse.

Kan jeg tilkøbe E-pakken på alle cykler?
Nej. E-pakken kan kun benyttes på udvalgte elcykler. Du kan her på siden se, nøjagtig hvilke cykler der kan købes med E-pakken.

Hvad sker der med E-pakken, hvis min cykel bliver stjålet?
E-pakken fortsætter hvis din cykel bliver stjålet eller af anden grund skal udskiftes. Pakken videreføres kun på cykler købt hos Cykelexperten.dk.

Det med småt?
Læs mere om E-PAKKEN her

E-PAKKEN

E-PAKKENMed Cykelexperten.dk’s E-PAKKE slipper du for at bekymre dig om pludselige udgifter – service, reparationer og reservedele* er inkluderet i E-PAKKEN.

Det vil altså sige, at du kvit og frit kan komme forbi værkstedet i forbindelse ved eksempelvis:

– Serviceeftersyn
– Skift af slange ved punktering
– Skift af dæk, kæde, klinge, tandhjul og bremseklodser
– Justering af gear og bremser
– Generel justering og smøring af cykel

Cykelexperten.dk E-PAKKE kan tilkøbes både online og i vores Megastore i Vanløse, men skal være tilvalgt indenfor to måneder fra købsdato. Eksempelvis i forbindelse med dit første, gratis eftersyn.

E-PAKKEN tilbydes kun på udvalgte modeller (elcykler med indvendige gear).

 

FAQ

Hvor ofte kan jeg få min cykel serviceret?
I alle aftalens 40 måneder kan du få din cykel serviceret så ofte du ønsker. Vi indkalder desuden til et større garantieftersyn én gang årligt.

Kan E-pakken tilkøbes senere?
Ja. E-pakken kan tilkøbes i de første 2 måneder efter køb af cykel.

Gælder E-pakken i hele Danmark?
Du kan sagtens tilkøbe E-pakken selvom du bor i Jylland. Reparationer, justeringer og service, skal dog varetages i Cykelexperten.dk Megastore i Vanløse.

Kan jeg tilkøbe E-pakken på alle cykler?
Nej. E-pakken kan kun benyttes på udvalgte elcykler. Du kan her på siden se, nøjagtig hvilke cykler der kan købes med E-pakken.

Hvad sker der med E-pakken, hvis min cykel bliver stjålet?
E-pakken fortsætter hvis din cykel bliver stjålet eller af anden grund skal udskiftes. Pakken videreføres kun på cykler købt hos Cykelexperten.dk.

Det med småt?
Læs mere om E-PAKKEN her

NEM-SERVICE

E-pakkenFå din cykel serviceret når du vil, i 6 år fra købsdato. Med Cykelexperten.dk Nem-Service står vi løbende for justering og smøring af din cykel, mod et engangsbeløb på 299,-Vores eneste krav er, at du sideløbende følger vores 6-års serviceaftale.

For elcykler er prisen på Nem-Service 499,-

Cykelexperten.dk Nem-Service kan tilkøbes både i butikken og gennem vores online webshop.

Vælg nedenfor hvilken NEM-SERVICE pakke du ønsker

 

FAQ

Hvor ofte kan jeg benytte Nem-Service?
Lige når du har lyst. Du møder blot op i Megastore i Vanløse med din cykel.

Min cykel er blevet stjålet, hvad gør jeg?
Du kan videreføre Nem-Service til en ny cykel, lige så mange gange du ønsker – både hvis din gamle cykel er blevet stjålet eller solgt. Din nye cykel skal dog være købt hos Cykelexperten.dk.

Man kan kun benytte Nem-Service på én cykel ad gangen.

Hvor længe kan Nem-Service benyttes?
Nem-Service er gældende i 6 år fra købsdato.

Hvor længe skal jeg vente, på at få min cykel serviceret?
Ventetiden kan variere på Nem-Service. I nogle perioder kan vi klare et service på dagen, i de travleste måneder kan der forekomme længere ventetid.

 

Se også vores side om NEM-SERVICE 

Udfyld nedenstående formular, og så kontakter vi dig hurtigst muligt!
Du kan også ringe til os i hverdage mellem 10-17.30