6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Hometrainer cykeltøj


"Off-season" for cykling, behøver ikke at betyde: Ingen cykling. Tværtimod - det er nemlig hometrainer sæson! 

Med din hometrainer derhjemme, har du ikke bare mulighed for at holde din cykelform vedlige. Du har også mulighed for at bestige de mest frygtsomme bjerge, køre race mod bekendte, som ubekendte og meget mere! 

Men for at få mest ud af din træning derhjemme, kræver det selvfølgelig også det rigtige udstyr. Hometrainer tøj, eller tøj til indendørs cykling, er derfor et must! Grunden til dette er at det er lettere og mere åndbart. Det gør cykeltøjet perfekt til cykeltræning,  hvor kold modvind ikke er faktor. 

Har du tøjet klar til din hometrainer træning? Ellers kan du få det lige her!



Hometrainer Tøj

Hvad er tøj til hometrainer cykel træning, egentlig?

Som bekendt er træning indendørs, væk fra vinterens kolde, våde og ikke mindst saltet veje! Og derfor kræver din fortsatte cykeltræning, selvfølgelig også det rigtige udstyr. 

Det tøj som vi her hos Cykelexperten.dk betegner som hometrainer cykeltøj, er til største forskel fra almindeligt cykeltøj, meget lettere og tyndere. 

Når du træner indendørs på din cykel, er det vigtigt at du kan ånde let igennem dit tøj. Uanset om det er på din hometrainer, eller til eksempelvis spinning.

Derfor har er cykeltøjet i denne her kategori nøje udvalgt, i form af brugen af materialer og designs fra producenterne. 


Hometrainer cykel

Hvad kræver det at kunne bruge en hometrainer i off-season, for landevejscykling? 

Du kan hurtigt komme i gang med at træne på din cykel derhjemme. Helt overordnet set, skal du blot have en cykel, en hometrainer og gerne en computer (for cykeltræning apps som: Zwift). 

Dog er det ikke alle, som er villige til at bruge deres 'normale' racercykel til hometrainer træning. Derfor foretrækker nogen for eksempel at have en sekundær cykel, en såkaldt hometrainer cykel (så man kan skåne sin fine landevejsracer). 

Det gør de bl.a. fordi at vægt, aerodynamik mm., ikke har samme betydning på en hometrainer, som ude på vejene. 


Udstyr til hometrainer 

Hvis du har en hometrainer, og ønsker at tage din træning til næste niveau - Så skal du have udstyr (og gerne meget af det)! 

Udviklingen for hjemmetræning har nemlig taget fart. Meget fart!

Som du sikkert ved, så har du mulighed for at køre stort set alle de store cykelløb, de største bjerge og mest frygtet klassikere, som vi kender dem fra de professionelle løb. 

Og for at du skal få mest muligt ud af oplevelsen på din hometrainer med disse løb, kan du købe udstyr som gør det mere "virkelighedsbetonet" eller realistisk om man vil.

For eksempel kan du få en, stigningssimulator, som du montere på fronten af din cykel, i stedet for dit forhjul. Det betyder f.eks. at hvis du under dit løb på hometraineren vil opleve stigningsprocenter, så vil simulator efterligne disse og rent faktisk hæve din cykels front. Du kan se Wahoo's her og Elite's her.

Derudover findes deres en vindsimulator, som kan efterligne vindkørsel. Typisk vil det være modvind, men også vindsimulation af at lægge i læ i gruppe af andre ryttere. Det findes bl.a. hos Wahoo KICKR Headwind


Hometrainer hos Cykelexperten.dk

Er du på udkig efter en ny hometrainer, eller bare udstyr til den du har derhjemme? Så tjek vores store udvalg her!

Vi har sørget for at du kan finde alt hvad du skal bruge til din indendørstræning, lige her, et sted. 

Uanset om du mangler en hometrainer måtte, hometrainer computerstativ eller bare en fod til dit forhjul, vil du kunne finde det lige her hos os. 

Hvis du forstsat er i tvivl om, hvordan du bedst muligt kommer i gang med hometrainer træningen, så har vi lavet guide til 'Hvordan du flytter træningen indendørs' - Læs med her!

Klar til at holde formen ved lige? Hvorfor så ikke gøre det med en hometrainer