6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Hjuldele


Her på siden finder du vores store udvalg af hjuldele. Hjulene udgør muligvis det vigtigste komponent på en cykel, og de kan ligesom resten af mekanikken vedligeholdes og opgraderes. Hjulene består af flere forskellige dele som du kan udskifte og forbedre individuelt. Her har vi derfor samlet vores store udvalg af dele til cykelhjul, så er sikret produkter af høj kvalitet og i prislejer til ethvert behov.

Hjuldele til cykler

Et hjul består af mange forskellige komponenter, hvoraf særligt cykeldæk, nav og cykelslangen er vigtige. F.eks. er dækket ét af de områder, hvor du lettest kan opgradere din cykel til omstændighederne. Vælg eksempelvis et sæt punkterhæmmende dæk til vintermåneder, og om sommeren et par tynde, og lynhurtige racerdæk.

Cykelslanger kan fås i et væld af forskellige størrelser og materiale. Her på siden finder du derfor et stort udvalg af netop slanger til både mountainbikes, racercykler, citybikes og elcykler. Vælg desuden mellem flere forskellige ventiltyper, så du er sikker på at du finder den helt rigtige slange til din cykel. Nogle gange kan du være heldig at vi har særlige pakketilbud, hvor du kan købe et bestemt antal slanger til en skarp pris.

Et cykelhjul kan i dag også sættes op til at køre tubeless. Tubeless bliver mere og mere populært, og går kort fortalt ud på at slange droppes til fordel for en flydende væske, der bliver gummiagtig når den kommer i kontakt med luft. Din cykel lapper altså sig selv, så du ikke skal bekymre dig om punkteringer og slangeskift. Her på siden finder et stort udvalg af både tubeless væske, tubeless dæk, fælgbånd og påfyldnings kits der er lette at benytte.

Desuden fører vi et udvalg af nav, stikaksler og samlede hjulsæt. Alle af højeste kvalitet og til stærke priser. Har du spørgsmål til vores udvalg hjuldele, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon og mail, hvor vi står klar til at hjælpe dig godt på vej.