6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Herrecykler


Køb en herrecykel hos Cykelexperten

Her finder du herrecykler til et hvert behov. Fælles for dem alle er at de er i god kvalitet og du finder både billige herrecykler og dyre. Vi har et stort udvalg med over 5000 cykler på lager. Dermed kan vi garantere, at der også er en cykel der falder i din smag og rammer dine behov. Både hvad angår kvalitet og komfort, men især også hvad angår pris.

Find din nye herrecykel hos os


Husk at du altid er velkommen til at komme ned i vores butik i Vanløse for at prøvekøre den eller de herrecykler du finder interessante. Hvis det er muligt for dig, så giv os gerne besked om, hvilke cykler det drejer sig om, så vi kan nå at gøre dem klar til dit besøg. Du kan gøre meget selv her på vores hjemmeside. Se f.eks. vores størrelsesguide for at finde den rigtige størrelse herrecykel til netop dig. 

Overvejer du om din nye herrecykel skal have indvendige eller udvendige gear, så tjek vores gear-guide her.

Hvis du mangler vejledning til at handle online er du også velkommen til at ringe til os, så hjælper vi dig gladeligt med at finde lige præcis den herrecykel der passer perfekt til dig.

Herrecykler fra populære mærker

Vi har masser af herrecykler fra et væld af forskellige producenter. Fælles for dem alle er at kvaliteten er helt i top, og at du med mange forskellige prislejer altid kan finde en cykel der matcher dit behov. Som helårs herrecykel er det særligt populært med cykler med indvendige gear, og særligt her gør flere kendte danske producenter sig gældende. Mærker som Kildemoes, Centurion, MBK og Nishiki designer cykler med danske forhold som udgangspunkt. Du er derfor sikret solide cykler der holder i mange år fremover.

I sortimentet finder du også et væld af hurtigere herrecykler der både kan bruges til transport og motion. Både danske og internationale producenter har cykler i denne kategori, med lette stel, lækre geargrupper og en fantastisk samlet køreoplevelse. Herrecykler med udvendige gear er til dig der ønsker en let kørende, hurtig cykel, men også søger en cykel der kan benyttes til praktiske opgaver som transport til og fra arbejde. Cyklerne med udvendige gear er at finde i et væld af forskellige kvalitetsniveauer alt efter hvad du søger, eksempelvis er nogle geargrupper bedre end andre, mens stellets materiale kan variere mellem stål, aluminium og kulfiber.
I kategorien herrecykler finder du også cykler der primært benyttes til motion og sport. De populære hybrid-modeller er værd at tage et kig på i denne sammenhæng, med blandingen af citybike og mountainbike. Cykeltypen ophæver landevejens begrænsning og lader dig også benytte cyklen på grusstier og lette spor i skoven. Dækkene er bredere med knoppere, cyklens stel er mere komfortabelt, og ofte er modellerne også udstyret med affjedring fortil. Hybrid-cykler er til dig der gerne vil bruge din cykel overalt, eller som på din daglige tur måske støder på en grussti eller to.

Du finder også cykler i den helt hurtige kategori, der bedst af alt kan beskrives som racercykler med flade styr. I denne kategori særligt værd at tage et kig på mærkerne Bianchi, Giant, Specialized, Scott og Bergamont, der alle har modeller i denne kategori. Modellerne er karakteriseret af fjerlette stel enten i aluminium eller kulfiber, og med udstyr der ellers kun er forbeholdt racercykler. Cyklerne her er til dig der pendler langt hver dag, eller ønsker en high-end motionscykel med mere komfort end det er tilfældet på en klassisk racercykel. I alle kategorier finder du et stærkt udvalg af herrecykel tilbud.

Billige herrecykler på tilbud

Vi har altid herrecykler på tilbud. Enten fordi det er sidste års model eller fordi vores indkøbere har gjort en god handel. Uanset kan du være sikker på, at du selv gør en god handel. Der medfølger de samme garantier på alle vores cykler. Mange af modellerne får blot skiftet lakering fra et år til det næste, derfor kan du i mange tilfælde gøre lidt at et kup hvis du vælger en model fra årene forinden.

Bemærk at vores filtrering har et særligt filter, som kun viser de herrecykler vi har på tilbud.

Sådan finder du en herrecykel i vores store udvalg

Vi har et kæmpe udvalg af herrecykler. Derfor vil vi anbefale, at du bruger filtrene til at finde præcis den cykel du drømmer om. Start med cykeltypen - og er du i tvivl, så vælg eventuel flere cykeltyper. Indtast herefter dit budget. Overvej herefter filtre som hjulstørrelse, brand, gearantal og farver. Er du i tvivl, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar på både telefon og mail til at besvare alle dine spørgsmål. Besøg os også gerne i Megastore i Vanløse, hvor vi står klar alle ugens dage til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige herrecykel. Her har vi altid masser af cykler stående samlet og klar til en uforpligtende prøvetur. 

Leder du efter herrecykler med remtræk?