Herre Street City EL-Cykel

Herre Street City EL Cykel er vores betegnelse for en ‘smartere’ designet elcykel, i kontrast til de klassiske herre-elcykler. I denne kategori finder du Citybikes, Streetcykler og Sporty modeller med moderne udtryk. Cyklerne hér på siden skal ses som et mere sporty alternativ til en mere klassisk designet herrecykel.

Street City er til dig der gerne vil have ekstra fart på gennem byen. Cyklerne er karakteriseret af en mere aggressiv geometri, hvor rytteren, afhængig af modellen, indtager en mere ‘liggende’ kørestilling. Batteriet er i de fleste tilfælde diskret placeret på eller i stellet, så man ikke nødvendigvis kan se, at du har med en elcykel at gøre.

Stort udvalg i Megastore

Hos Cykelexperten.dk kan vi præsentere et større udvalg af Herre Street City Elcykler. I vores 1500m2 Megastore i Vanløse, kan du altid komme forbi til en prøvetur. Vil du vide mere om elcykler, kan du med fordel besøge vores Elcykel Guide. Her finder du al den information du har brug for: servicepakke, finansieringsmuligheder, garantier, manualer og mulighed for at booke en ekspert.

Hvis du har kig på en specifik model, kan du med fordel give os et kald på forhånd.

Læs mere
Vis alle
Filtrer produkter