6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Herre Elcykler


Hos Cykelexperten.dk har vi kæmpe udvalg af Herre Elcykler. Elcykler er designet som herremodeller, og er oftest kendetegnet af et lige overrør, i kontrast til damemodellerne med lavere indstigning. Herremodellerne er konstrueret som henholdsvis citybikes og mere klassiske herremodeller. Forskellen på de to skal findes i siddestillingen, som med den klassiske geometri er mere oprejst.

Elcykler drives af en motor, oftest placeret centralt i kranken eller i forhjulet. Batteriet er til gengæld at finde under bagagebærer, eller på/i selve stellet. 

I vores Megastore i Vanløse kan du altid få rådgivning til køb af elcykel. Størstedelen af vores sælgere er uddannede i elcykler, så du er trygge hænder under hele købet. Vi har altid 120 elcykler stående klar til en uforpligtende prøvetur. 

I vores Elcykel Guide finder du al den information du behøver. Her giver vi gode tips til vedligeholdelse, oplyser om de forskellige producenters garantiaftaler, giver dig mulighed for at booke en ekspert, plus meget andet.