GripGrab Skull Cap Windster Hjelmhue

229 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her. Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Skull Cap Windster er en blød, let og isolerende hue med vindtæt front. Den giver god beskyttelse til ørerne og panden, og passer perfekt under en hjelm. Ideel til cykling, løb og andre aktiviteter i koldt vejr.
Skull Cap Windster er lavet af et blødt, børstet fleece materiale, med fremragende isolerende egenskaber og høj åndbarhed. Multi-panel designet med flade sømme og bløde materialer sikrer en perfekt pasform og komfort.

Features: – Vindtæt front – Blødt og komfortabelt materiale – Høj åndbarhed – Reflekterende grafik – Sidder tæt til hovedet

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Brand:

GRIPGRAB HAR DIN STØRRELSE! FIND DEN PERFEKTE HJELMHUE

Vi har hjelmhuer, som holder dit hoved varmt når det er koldt, men også produkter, som sikrer at du kan holde hovedet koldt når den brandvarme sol bager og sveden driver. Mange af vores huer findes desuden i flere størrelser så du kan få en som passer dig. Kort sagt – vi har huer til de fleste hoveder og behov.

Er det koldt og blæsende vil du sætte pris på vores modeller med sektioner af vindtæt materiale. En god hjelmhue skal være varm og bryde vinden samtidig med, at den skal sidde behageligt under cykelhjelmen. GripGrabs hjelmhuer er designet med udgangspunkt i disse krav.

One-size passer ikke alle! Derfor har vi udviklet størstedelen af vores huer i tre størrelser, så du altid kan finde en, der passer dig. På den måde sikrer vi, at din hue både varmer dine ører og sidder perfekt under hjelmen.

Denne model er udviklet i flere størrelser for at sikre perfekt
pasform til dig.

1. Mål dit største hovedomfang i centimeter.
2. Derefter aflæser du din størrelse i tabellen herover.
Hvis størrelsen på dit hoved falder midt imellem to størrelser skal du
vælge, hvordan du ønsker at pasformen skal være.

*Tip! Hvis du ikke har et målebånd kan du bruge en snor som du efterfølgende måler med en lineal eller tommestok.

Vægt 1 kg
Farve & Størrelse

, ,

CX Årstid

CX Dame el Herre

,