GripGrab Raptor Vinterhandske

449 DKK

Betal først i Januar!Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i 20. Januar 2018. Læs mere om Viabill her.Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.)Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Raptor er en mellemsæson handske, der perfekt kombinerer varme, åndbarhed, slidstyrke og godt greb, hvilket gør den ideel til MTB og cykelcross. Dette er en high performance handske til den krævende rytter. Raptor giver fremragende beskyttelse og greb på kølige forårs- og efterårsdage og giver fremragende komfort, der inspirerer dig til at holde i gang.

Ryd
Varenummer: 10233 Kategorier: , Brand:

Velcro lukningen vil give dig en følelse af at spænde dig fast til cyklen før turen: Lock & load!

Bemærkninger fra Produkt-udvikleren:

Raptor handsken har været medlem af GripGrab familien i et stykke tid. Den er gradvist blevet forbedret gennem årene, men altid med stor respekt for handskens oprindelige rolle: En handske der på én og samme tid giver god beskyttelse mod det kolde klima, og et optimalt greb og bevægelighed til fingerene, så du har fuld kontrol over din cykel i de kolde perioder. Vind- og vandafvisende materiale på håndryg

Høj åndbarhed

DoctorGel™ 4 mm polstring

Silikone greb

Reflekterende grafik

Touch screen kompatibel

Sweat wiper

Velcro lukning

Ventilerende neoprene manchet

 

Vægt 1 kg
Farve & Størrelse

, , , ,