50.1% Tilbud

GripGrab Racing Handske - OUTLET

399 DKK 199 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her. Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Racing handsken blev originalt udviklet i samarbejde med Cannondale Vredestein Racing Team, baseret på solid feedback fra tidligere mountainbike verdensmester Jacob Fuglsang og Roel Paulissen. Deres krav var ret simple: Lav en handske som leverer maximal kontrol med styret. Det gjorde vi, og resultatet blev en handske der nærmest  fungerer som et ekstra lag hud mellem hænder og styr. Siden har mange topryttere lært at sætte pris på handskens gode egenskaber, og betragter den som deres favorithandske.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Brand:

Kender du fornemmelsen af prikken og følelsesløshed i fingrene på de lange cykelture? Det er en tilstand, kendt som ’Cyclist’s Palsy’. Vi ved, hvor generende det er. Derfor har vi udstyret størstedelen af vores handsker med DoctorGel i håndfladerne, så du kan føle dig godt tilpas på cyklen til enhver tid.

Sovende fingre kan i vid udstrækning forebygges ved at anvende handsker med korrekt placerede gelpuder. GripGrab™ har i samarbejde med danske læger og cykelryttere udviklet det vibrationsdæmpende DoctorGel™ system. Placeringen af de stødabsorberende gelpuder er optimeret så risikoen for indeklemning af håndens nerver minimeres.

DoctorGel™ systemet er udviklet i et samarbejde mellem aktive cykelryttere og læger. GripGrab handsker med DoctorGel™ er designede til at reducere den ubehagelige følelse af snurren og prikken i fingrende, som er en konsekvens når håndens nerver klemmes mellem styret og den underliggende knogle.

DoctorGel™ puderne er placeret strategisk så de beskytter Ulnaris- og Medianus nerven. Dermed reduceres tendensen til at fingrene sover og bliver følelsesløse. En videnskabelig undersøgelse har vist, at tendensen til disse gener er tilstede efter mange timer på cyklen, og i modsætning til den gængse opfattelse ses tendensen både hos motionister og eliteryttere. Eliteryttere kan altså med fordel også benytte handsker med DoctorGel™.

 

Racing er den ultimative handske til når der skal køres mountainbikeløb. Handsken er race-testet og udviklet i samarbejde med nogle af verdens bedste mountainbikere. Fingerspidserne er dækket med et materiale der gør det muligt at betjene sin smartphone eller gps uden at tage handskerne. 2 mm DoctorGel sikrer maksimal komfort og giver samtidig fuld kontrol på cyklen.

Bemærkninger fra Produkt-udvikleren:

 

DoctorGel 2 mm

Touch screen kompatibel

Silicone på fingerspidserne

Elastisk manchet

Sweat Wiper

Håndflade i AX Suede

Overside i Air flow mesh

gMagnets – Holder styr på handskerne

Reflekterende logoer

Vægt 1 kg
CX Tøjstørrelser

M (Medium), S (Small), XXL (XX-Large)

CX Årstid

,