20% Tilbud

GripGrab RaceAqua X Skoovertræk

449 DKK 359 DKK

Betal først i næste måned!Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her.Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.)Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Denne specielle udgave af RaceAqua har et åbent sål design med stor hæl og klampe hul der passer til cross-country sko. Basen er lavet af Kevlar for maksimal holdbarhed. RaceAqua X er en let, vandtæt og aerodynamisk sko dækning, som er specielt designet til off-road brug.

Ryd

Bemærk: Ikke alle størrelser er på tilbud!

Varenummer: 2014 Kategorier: , , Brand:


Hvad enten du ræser af sted på en mudret skovsti
 eller ligger forrest i feltet på en frossen vinterlandevej, kan du regne med GripGrab RACING skoovertræk. Det er vores mission, at holde dine fødder varme og tørre, så du kun skal bekymre dig om at overhale konkurrenten foran.

Vandtæt stretchmateriale giver en stram pasform og reflekterende logoer tilføjer et ekstra element af sikkerhed . -Windproof and waterproof -Kevlar base -Open sole for MTB/CX shoes -Slim fit -Reflective logos -YKK zipper

 

Vægt1 kg
Farve & Størrelse

, , , , ,

CX Årstid

CX Dame el Herre

,

Du kunne også være interesseret i…