43% Tilbud

GripGrab ProGel HI-Vis Cykelhandske

349 DKK 199 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her. Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

ProGel Hi-Vis øger din synlighed i trafikken. Den er konstrueret af lette og fleksible materialer og forener maksimal bevægelighed med super komfort og perfekt greb. 4 mm DoctorGel padding hjælper med at reducerer risikoen for sovende fingre (cyclist’s palsy).

Features: Høj synlighed DoctorGel® 4 mm Sweat wiper Pull-off system Håndflade: Grippy Serino Fleksibel Lycra gMagnets™ – Holder styr på handskerne Reflekslogoer

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Brand:

Kender du fornemmelsen af prikken og følelsesløshed i fingrene på de lange cykelture? Det er en tilstand, kendt som ’Cyclist’s Palsy’. Vi ved, hvor generende det er. Derfor har vi udstyret størstedelen af vores handsker med DoctorGel i håndfladerne, så du kan føle dig godt tilpas på cyklen til enhver tid.

Sovende fingre kan i vid udstrækning forebygges ved at anvende handsker med korrekt placerede gelpuder. GripGrab™ har i samarbejde med danske læger og cykelryttere udviklet det vibrationsdæmpende DoctorGel™ system. Placeringen af de stødabsorberende gelpuder er optimeret så risikoen for indeklemning af håndens nerver minimeres.

DoctorGel™ systemet er udviklet i et samarbejde mellem aktive cykelryttere og læger. GripGrab handsker med DoctorGel™ er designede til at reducere den ubehagelige følelse af snurren og prikken i fingrende, som er en konsekvens når håndens nerver klemmes mellem styret og den underliggende knogle.

DoctorGel™ puderne er placeret strategisk så de beskytter Ulnaris- og Medianus nerven. Dermed reduceres tendensen til at fingrene sover og bliver følelsesløse. En videnskabelig undersøgelse har vist, at tendensen til disse gener er tilstede efter mange timer på cyklen, og i modsætning til den gængse opfattelse ses tendensen både hos motionister og eliteryttere. Eliteryttere kan altså med fordel også benytte handsker med DoctorGel™.

ProGel er en af de mest komfortable handsker på markedet. Den er konstrueret af lette og fleksible materialer og forener maksimal bevægelighed med super komfort og perfekt greb. 4 mm DoctorGel padding hjælper med at reducerer risikoen for sovende fingre (cyclist’s palsy)

DoctorGel 4 mm Pull-off-system Sweat wiper Håndflade i Serino Overside i Revolution Lycra gMagnets – Holder styr på handskerne Reflekterende logoer

CX Tøjstørrelser

L (Large), M (Medium), S (Small), XL (X-Large), XS (X-Small), XXL (XX-Large)

CX Årstid