GripGrab ProGel Cykelhandske - Sort

349 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her. Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

ProGel er en af de mest komfortable handsker på markedet. Den er konstrueret af lette og fleksible materialer og forener maksimal bevægelighed med super komfort og perfekt greb. 4 mm DoctorGel padding hjælper med at reducerer risikoen for sovende fingre (cyclist’s palsy)

Features: – DoctorGel® 4 mm – Sweat wiper – Pull-off system – Håndflade: Grippy Serino – Håndryg: Fleksibel Lycra – gMagnets™ – Holder styr på handskerne – Reflekslogoer

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Brand:

Kender du fornemmelsen af prikken og følelsesløshed i fingrene på de lange cykelture? Det er en tilstand, kendt som ’Cyclist’s Palsy’. Vi ved, hvor generende det er. Derfor har vi udstyret størstedelen af vores handsker med DoctorGel i håndfladerne, så du kan føle dig godt tilpas på cyklen til enhver tid.

Sovende fingre kan i vid udstrækning forebygges ved at anvende handsker med korrekt placerede gelpuder. GripGrab™ har i samarbejde med danske læger og cykelryttere udviklet det vibrationsdæmpende DoctorGel™ system. Placeringen af de stødabsorberende gelpuder er optimeret så risikoen for indeklemning af håndens nerver minimeres.

DoctorGel™ systemet er udviklet i et samarbejde mellem aktive cykelryttere og læger. GripGrab handsker med DoctorGel™ er designede til at reducere den ubehagelige følelse af snurren og prikken i fingrende, som er en konsekvens når håndens nerver klemmes mellem styret og den underliggende knogle.

DoctorGel™ puderne er placeret strategisk så de beskytter Ulnaris- og Medianus nerven. Dermed reduceres tendensen til at fingrene sover og bliver følelsesløse. En videnskabelig undersøgelse har vist, at tendensen til disse gener er tilstede efter mange timer på cyklen, og i modsætning til den gængse opfattelse ses tendensen både hos motionister og eliteryttere. Eliteryttere kan altså med fordel også benytte handsker med DoctorGel™.

DoctorGel 4 mm Pull-off-system Sweat wiper Håndflade i Serino Overside i Revolution Lycra gMagnets – Holder styr på handskerne Reflekterende logoer

Vægt 1 kg
CX Tøjstørrelser

L (Large), M (Medium), S (Small), XL (X-Large), XS (X-Small), XXL (XX-Large)

CX Årstid