50.1% Tilbud

GripGrab Polaris Vinterhandske

699 DKK 349 DKK

Betal først i Januar!Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i 20. Januar 2018. Læs mere om Viabill her.Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.)Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Polaris er en helt vind- og vandtæt state-of-the-art vinter cykelhandske. Enestående åndbarhed er sikret med overlegen OutDry ™-teknologi, high-end materialer og en handske designet til perfektion. Denne handske vil holde dine hænder varme og tørre på kolde og våde vinterdage.

Ryd
Varenummer: 10234 Kategorier: , , Brand:
Polaris er produceret af de bedste af de bedste materialer, og har et nyt design med en vandtæt og meget åndbar membran, der sidder direkte fast på den ydre skal. Dette giver en 100% vandtæt konstruktion, der sikrer at vand ikke bliver fanget i mellemrummet mellem membranen og det ydre lag. Dette er en handske til dedikerede ryttere, der vover sig ud uanset verjforholdene.

Vind- og vandtæt OutDry™ teknologi

Enestående åndbarhed

DoctorGel™ 4 mm polstring

Silikone greb

Reflekterende grafik

Touch screen kompatibel

Sweat wiper

Velcro lukning

 

Vægt 1 kg
Farve & Størrelse

, , , ,

CX Årstid